Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 1 aprilie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

274 afișări

Pensionarii vor încasa, începând de azi, pensiile aferente lunii aprilie, ministrul Muncii, Marius Budăi, anunţând creşteri „spectaculoase” pentru cei care s-au încadrat în grupele I şi II de muncă. Ministrul a mai anunţat că 33.000 de decizii de pensii au fost deja expediate.

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de azi proiectul iniţiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care prevede ca Banca Naţională a României să repatrieze 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate, respectiv aproape 56 de tone.

Camera Deputaţilor discută astăzi moţiunea simplă prin care PNL şi PMP cer demisia lui Răzvan Cuc. Opoziţia îi reproşează ministrului Transporturilor lipsa autostrăzilor. Votul asupra moţiunii va fi dat miercuri.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a suferit o înfrângere importantă în alegerile locale, întrucât partidul său AKP a pierdut controlul asupra capitalei Ankara şi se pare că a pierdut controlul şi în cel mai mare oraş al ţării, Istanbul, relatează Reuters.

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep urcă începând de astăzi un loc în clasamentul mondial, de pe 3 pe 2, în urma semifinalei disputate la Miami. Lider mondial rămâne Naomi Osaka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici