PSD Vrancea a depus la BEJ lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare

PSD Vrancea a depus la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, printre aceştia numărându-se Miron Mitrea, coordonatorul campaniei electorale a PSD la nivel naţional.

47 afișări
Imaginea articolului PSD Vrancea a depus la BEJ lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare

PSD Vrancea a depus la BEJ lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare (Imagine: Mediafax Foto)

Listele au fost depuse şi înregistrate la BEJ în prezenţa liderului PSD Vrancea, Marian Oprişan şi a candidaţilor social-democraţi, în frunte cu Miron Mitrea.

Pentru Senat vor candida din partea social-democraţilor Miron Mitrea, coordonatorul campaniei electorale a PSD la nivel naţional şi Gică Duţă, fostul şef al Direcţiei Silvice Focşani.

Pentru Camera Deputaţilor vor candida deputatul George Băeşu, senatorul Angel Tîlvăr, cosilierul judeţean Constantin Guguianu, deputatul Cristian Dumitrescu, fostul prefect Cătălin Vrabie şi preşedintele organizaţiei PSD Panciu, Ciprian Nica.

Miron Mitrea, care candidează în colegiul 1 pentru Senat, îi are drept contracandidaţi pe profesorul Dănuţ Popoiu (PDL), fost inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, în prezent consilier local la Focşani şi pe omul de afaceri Nicu Mazăre (PNL), consilier judeţean.

Coordonatorul campaniei la nivel naţional a PSD a declarat, luni, la Focşani, că scrutinul din 30 noiembrie va fi cel mai important din 1989 şi până în prezent. "Avem o scenă politică total diferită, nu mai vorbim de două partide mari, PSD şi o alianţă, ci vorbim de trei competitori; PSD, PNL şi PDL, iar lupta va arăta altfel. Sper să fie o luptă fair-play, dar am îndoielile majore în acest sens (...). Tot ceea ce ni se spune nouă acum pe televiziuni că nu va exista o criză majoră în România este uşor fals. Şi România este conectată la economia mondială şi economia mondială va fi cu tot schimbată începînd de anul viitor. România poate să iasă bine, mai puţin bine sau chiar rău din această situaţie. De aceea sunt foarte importante aceste alegeri", a precizat Miron Mitrea.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, i-a invitat pe alegători să voteze PSD dacă vor să aibă o viaţă mai bună. "Să ne dea guvernul nouă, Partidului Social Democrat, pentru cetăţenii judeţului Vrancea şi nu pentru ciocoi. Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit cetăţenilor judeţului Vrancea. Daţi-mi guvernul, stimaţi cetăţeni ai judeţului Vrancea, şi viaţa dumneavoastră se va schimba a doua zi", a spus Oprişan. Întrebat cine sunt ciocoii la care face referire, liderul PSD Vrancea a precizat că "ciocoii sunt cei de la PDL şi PNL, dar mai mult cei de la PDL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici