Senatorul Ilie Sârbu, candidatul PSD la preşedinţia CJ Timiş

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş l-a desemnat, miercuri, pe senatorul Ilie Sârbu drept candidat la Consiliul Judeţean Timiş, acesta acceptând să intre în cursă convins că are toate şansele să câştige alegerile.

8 afișări
Imaginea articolului Senatorul Ilie Sârbu, candidatul PSD la preşedinţia CJ Timiş

Senatorul Ilie Sârbu, candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş (Imagine: Mediafax Foto)

"Organizaţia judeţeană în şedinţa de azi (miercuri - n.r.) a decis acest lucru, am spus că dacă este cazul să mă angajez la o luptă importantă pentru partid şi pentru judeţ o fac cu toată deschiderea. Tot ce a însemnat până acum Bucureşti va însemna de acum Timişoara. Am experienţă la nivel central, în minister, în Parlament cunosc problemele CJ Timiş pentru că am fost şi preşedinte şase luni, un începător care vine să dechidă uşile pe acolo va avea unele probleme", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ilie Sârbu.

Ilie Sârbu a spus că nu se teme de niciun contracandidat de la celelalte partide şi dacă ar fi avut astfel de probleme nu ar fi intrat în alegerile locale.

"Nu mă tem de niciun contracandidat. Dacă aveam unele probleme în acest sens, nu intram într-o cursă cu o miză aşa de mare", a afirmat Sârbu.

Potrivit sursei citate, cele mai impotante probleme pe care le are judeţul şi pentru care candidatul PSD va propune soluţii sunt drumurile, circulaţia în oraş, circulaţia din judeţ, problemele de mediu, inundaţiile şi groapa de gunoi de la Timişoara, o problemă a cărei soluţie este în curs de rezolvare de mai mulţi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici