Vaslui: Aproximativ 80.000 de euro, pentru 1,6 milioane de buletine de vot

Cele 1,6 milioane de buletine de vot care vor fi tipărite la nivelul judeţul Vaslui pentru alegerile locale din iunie vor costa autorităţile aproximativ 80.000 de euro.

5 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Aproximativ 80.000 de euro, pentru 1,6 milioane de buletine de vot

Vaslui: Aproximativ 80.000 de euro, pentru 1,6 milioane de buletine de vot (Imagine: Mediafax Foto)

Beneficiară a contractului semnat prin negociere directă, după ce la licitaţia electronică nu s-a înscris nicio firmă, este Tipografia "Albina" din Iaşi. Aceasta a început, marţi, tipărirea buletinelor de vot pentru judeţul Vaslui.

Primele intrate la lucru la tiparniţa Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei sunt cele 400.000 de buletine de vot cu cei 12 candidaţi la preşedinţia Consiliului Judeţean, urmând ca acestea să fie transportate, cel mai târziu miercuri, la buncărul Prefecturii Vaslui.

"Suntem în grafic şi până cel târziu pe 22 mai, toate cele 1,6 milioane de buletine de vot vor fi tipărite şi transportate la Vaslui. Costurile estimative sunt de 80.000 de euro, aşa după cum s-a negociat cu tipografia ieşeană", a declarat subprefectul Sergiu Marian.

Valoarea finală a costurilor se va afla abia după ce vor fi tipărite şi buletinele de vot pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, programat pentru data de 15 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici