Carmen Iohannis a venit singură la vot, în Sibiu

  • Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat, duminică, în Sibiu, la câteva ore după ce şeful statului a votat, la Bucureşti. Ea a venit singură şi nu a făcut declaraţii.
617 afișări
Imaginea articolului Carmen Iohannis a venit singură la vot, în Sibiu

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat, duminică, în Sibiu, la câteva ore după ce şeful statului a votat, la Bucureşti. Ea a venit singură şi nu a făcut declaraţii.

Carmen Iohannis a ajuns la secţia de votare din Sibiu în jurul orei 12.30, după ce a plecat de la slujba de duminică, din centrul oraşului.

Soţia preşedintelui a aşteptat câteva minute înainte să intre în secţia de votare, unde se formase coadă.

După ce a votat, soţia preşedintelui a salutat persoanele aflate în faţa secţiei şi a plecat, fără să facă declaraţii.

Preşedintele Klaus Iohannis a votat la ora 9.30, în Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici