Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat la alegerile prezidenţiale. Membrii secţiei de votare i-au adus urna mobilă - VIDEO

Reprezentanţii secţiei de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucureşti s-au prezentat, duminică, la casa lui Ion Iliescu pentru a vota, după ce fostul preşedinte a făcut solicitare pentru o urnă mobilă.

1715 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat la alegerile prezidenţiale. Membrii secţiei de votare i-au adus urna mobilă - VIDEO

Fostul preşedinte Ion Iliescu a solicitat urna mobilă pentru a vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale

Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat, duminică după-amiază, după ce reprezentanţii secţiei de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucureşti s-au deplasat la domiciliul acestuia cu urna mobilă.

Ion Iliescu a fost internat de mai multe ori în cursul anului 2019 la Spitalul Elias din Bucureşti, din cauza problemelor cardiace. Cel mai recent, fostul preşedinte al României a fost internat câteva în unitatea spitalucească în luna octombrie.

Ultima apariţie publică a lui Ion Iliescu a avut loc în luna martie 2017, când s-a prezentat la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici