O companie auto elveţiană duce numele Picasso pe alte culmi! Prototipul noului hypercar va fi gata în primăvară şi va fi construit integral din fibră de carbon

  • Compania elveţiană Picasso Automotive a prezentat primul hypercar al său
  • Picasso PS-01 este construită integrală din fibră de carbon şi cântăreşte doar 900kg
  • Prototipul maşinii Piscasso PS-01 va fi prezentat în primăvară
742 afișări
Imaginea articolului O companie auto elveţiană duce numele Picasso pe alte culmi! Prototipul noului hypercar va fi gata în primăvară şi va fi construit integral din fibră de carbon

Sursa foto: YouTube / FastCarCommunity

Atunci când vrei să dai lovitura şi numele tău e şi Picasso, presiunea este uriaşă. Pentru o companie din Elveţia este, mai degrabă, o provocare. 

Picasso Automotive a dezvăluit viitoarea maşină a companiei. Un hypercar foarte uşor. Are doar 900 de kilograme, însă 600 dintre acestea sunt reprezentate de motor! Şi apropo de motor: acesta este un V8 creat de un producător italian. Ce face maşina specială? Caroseria este integral din fibră de carbon. Mai exact, dintr-un panou de 3.2 metri, cel mai lung folosit vreodată la o maşină.
 
Momentan, Picasso SP-01 este în faza de dezvoltare în Lugano. Prototipul va fi prezentat în primăvară când vom afla şi preţul. Unul care, aproape sigur, va avea 7 cifre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici