HOROSCOP 1 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii pot avea dorinţa de a explora, de a se afirma şi a se bucura de viaţă

Prima zi de august vine la pachet cu două evenimente astrale deosebit de importante: Luna Nouă din Leu, care le stârneşte zodiilor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) dorinţa de a explora, de a se afirma şi a se bucura de viaţă şi revenirea lui Mercur la mersul direct prin semnul Racului, ceea ce ajută zodiile de Apă (Rac, Scoprion şi Peşti) să-şi exprime mai clar gândurile, emoţiile şi sentimentele.

4259 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii pot avea dorinţa de a explora, de a se afirma şi a se bucura de viaţă

HOROSCOP 1 august: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii pot avea dorinţa de a explora, de a se afirma şi a se bucura de viaţă

Berbec

Luna Nouă de astăzi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce anunţă că unii(le) nativi(e) si(le) acestui semn pot începe o nouă relaţie sau un nou capitol al vieţii în doi cu actualul partener. În cazul altora, poate fi vorba despre planuri cu privire la extinderea familiei sau chiar de întâmpinare unui nou născut. Tot acum este un prilej bun să-ţi găseşti noi hobby-uri şi preocupări personale. Astăzi revine şi Mercur la mersul direct, semn că te înţelegi mai bine cu familia, iar dacă ai şantier acasă, comunici mult mai eficient cu meşterii.

Taur

Luna Nouă de azi se perfectează tocmai în casa familiei din horoscopul tău general, semn că dacă tu şi cei dragi aţi traversat o perioadă mai grea de curând. Aveţi prilejul zilele acestea să-i puneţi punct, să ştergeţi cu buretele amintirile neplăcute şi să vă regăsiţi pe teren curat. Tot astăzi, Mercur iese din retrogradarea, ceea ce înseamnă că te poţi baza mai mult pe abilităţi tale de comunicare în situaţii-limită. De asemenea, se dă liber la negocieri, discuţii, întrevederi, semnări de contracte sau alte întâlniri care pun bazele unui viitor parteneriat, ale unei colaborări sau care vizează un client.

Gemeni

Luna Nouă de astăzi ocupă casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că în a doua parte a acestei săptămâni eşti persuasiv(ă), abil(ă) în a te exprima pe limba tuturor şi capabil(ă) să te faci înţeles(asă) de toţi cei cu care iei contactul. De asemenea, şedinţele, întrevederile, negocierile şi audienţele îţi oferă prilejul să te remarci şi să atragi atenţie pozitivă asupra ta. Tot în această zi, Mercur îşi reia mersul în sens direct prin casa banilor şi a bunurilor, semn că reapar încetul cu încetul oportunităţi de câştig sau ai tu mai mult succes în a le repera.

Rac

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca a doua jumătate a acestei săptămâni să te surprindă mai implicat(ă) decât de obicei în activităţi aducătoare de profituri suplimentare. Tot joia aceasta, Mercur revine la traiectoria sa firească prin semnul naşterii tale, semn că se mai risipeşte din tracul şi timiditatea exagerată cu care te-ai luptat în ultima vreme. Astfel, dai dovadă de o atitudine asertivă, îţi exprimi opiniile curajos şi ieşi la rampă fără să te temi de gura lumii. Încearcă să-ţi păstrezi această abordare.

Leu

Luna Nouă de astăzi ocupă tocmai semnul în care te-ai născut, indiciu cum că eşti vedeta Zodiacului în a doua parte a acestei săptâmâni. Te simţi apreciat(ă), admirat(ă) şi respectat(ă) pentru ceea ce eşti, profiţi de orice oportunitate pentru a te promova pozitiv şi te reprezinţi foarte bine în societate. Revenirea lui Mercur la mersul direct prin casa subconştientului, eveniment astral care are loc tot astăzi, te ajută să-ţi procesezi mai bine stările de spirit, evitând să le cultivi pe acelea care nu-ţi fac prea mult bine. Este drept că nu le-ai depăşit complet, dar eşti pe calea cea bună.

Fecioară

Luna Nouă de azi se formează tocmai în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce trage încă un semnal de alarmă cu privire la modul în care gestionezi atenţia. Dacă nu-ţi face bine, acţionează din umbră şi vezi ce reacţii produce munca ta, iar în cazul în care-ţi lipsesc aprecierile, asumă-ţi rezultatele pe care le-ai obţinut şi mândreşte-te cu ele. Vestea bună a acestei zile este că Mercur se întoarce la mersul direct prin casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a prietenilor, semn că reapare ordinea în strategiile tale de lungă durată şi în viaţa socială.

Balanţă

Luna Nouă se formează tocmai în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a prietenilor din horoscopul tău general, semn că în a doua jumătate a acestei săptămâni te axezi mai mult pe networking, în special cu posibili finanţatori, şi eşti mai activ(ă) pe plan social. Revenirea lui Mercur la mersul direct prin casa carierei susţine progresele în plan profesional şi o legătură mai strânsă cu superiorii. Faptul că vorbeşti mai lesne pe limba lor ajută foarte mult, în special dacă aţi avut parte de unele tensiuni în ultima vreme. Te interesează aşadar stabilitatea sustenabilă şi ascensiunea profesională.

Scorpion

Luna Nouă de astăzi se formează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, până în weekend, te axezi mai mult pe domeniul profesional. Ţi se oferă oportunităţi să te remarci, să intri în atenţia şefilor şi chiar să primeşti responsabilităţi suplimentare care îţi permit să demonstrezi care îţi este valoarea ca profesionist. Tot azi, Mercur iese din retrogradarea sa prin casa călătoriilor, a studiilor şi a filozofiei de viaţă. Îţi recapeţi viziunea optimistă asupra vieţii, reuşeşti să pleci într-o delegaţie sau excursie pe care ai amânat-o şi promovezi un examen care ţi-a dat bătăi de cap.

Săgetător

Graţie Lunii Noi din casa călătoriilor, a filozofiei de viaţă şi a studiilor, interesul tău din această a doua parte a săptămânii se mută în regiunea acestor aspecte. Pleci poate în concediu sau într-o delegaţie, iei contactul cu noi mentalităţi şi culturi, te înscrii la cursuri de perfecţionare continuă sau la ateliere de dezvoltare personală. Aşadar, obiectivul tău este acela de a explora lucruri noi şi a învăţa mai multe lucruri despre tine. Revenirea lui Mercur la mersul direct prin casa transformării îţi susţine aceste demersuri, ajutându-te să-ţi recuperezi echilibrul interior, destul de afectat de altfel în ultima prioadă.

Capricorn

Luna Nouă ce se manifestă azi plenar în casa transformărilor îţi atrage atenţia asupra felului în care procesezi evenimentele cu impact emoţional puternic. De asemenea, oferă contextul propice pentru a te conecta pe o frecvenţă mai profundă cu persoana iubită. Tot în a doua parte a săptămânii, caută ca tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să investiţi o parte din banii câştigaţi sau economiile făcute împreună. În plus, astăzi se întoarce şi Mercur în casa relaţiilor, semn că se redeschide sezonul negocierilor pentru stabilirea unor noi colaborări şi pentru a-ţi îmbogăţi portofoliul cu clienţi noi. Deschide-te tuturor oportunităţilor.

Vărsător

Luna Nouă din casa relaţiilor indică faptul că a venit vremea ca tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să treceţi la nivelul următor. Poate fi vorba despre o reconfigurare a bazelor legăturii voastre sau poate vă reapropie unele proiecte comune. Tot acum se creează contextul astral favorabil debutului unor noi colaborări pe plan profesional. Se prea poate, în plus, ca burlacii(ăciţele) acestui semn să întemeieze un cuplu. Tot azi, Mercur revine la mersul direct prin casa carierei, fapt pentru care comunici mai eficient cu colegii de la serviciu şi se risipeşte din tensiunea resimţită în raport cu ei.

Peşti

Luna Nouă se manifestă plenar în casa muncii din horoscopul tău general, indiciu cum că nivelul tău de productivitate este neaşteptat de crescut în a doua parte a acestei săptămâni. Mai mult decât atât, reuşeşti şi să te promovezi eficient, fără a uita de aportul pe care colegii de serviciu l-au adus rezultatelor tale. În felul acesta, împuşti doi iepuri: îţi atingi obiectivul de activităţi finalizare şi consolidezi legăturile cu tovarăşii de la muncă. Faptul că Mercur revine la mersul direct prin casa iubirii şi a copiilor face ca reţeta unui început de lună favorabil să fie cu adevărat completă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici