HOROSCOP 10 iulie 2019: Zodiile care au parte astăzi de provocări

Luna trimite astăzi din Scorpion un careu tensionat lui Mercur retrograd şi Marte din Leu, respective o opoziţie lui Uranus din Taur, fapt pentru care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) s-ar putea confrunta astăzi cu dificultăţi financiare sau de împărţire a timpului între mai multe planuri ale vieţilor lor.

8646 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 iulie 2019: Zodiile care au parte astăzi de provocări

HOROSCOP 10 iulie 2019: Zodiile care au parte astăzi de provocări

Berbec

Cheltuielile pe care le înregistrezi astăzi s-ar putea să sară de limita capacităţii bugetului tău de a le suporta cu succes. Nu este de mirare atunci dacă eşti nevoit(ă) să renunţi la unele planuri sau achiziţii personale pe care le-ai plănuit pentru astăzi. În cazul altor nativi, poate fi vorba despre unele tensiuni în cuplu, pricinuite poate de posesiuni sau posesivitate. S-ar putea ca unele dintre aceste plăţi să poată fi amânate, deci ia în calcul posibilitatea întârzierii achitării lor. Este drept că-ţi vor sufla în ceafă până le rezolvi, dar măcar poţi să faci investiţiile necesare în ce-ţi doreşti.

Taur

Se conturează astăzi unele tensiuni între tine şi partener, iar dacă nu le înăbuşiţi la timp vorbind despre ce anume le-a cauzat, s-ar putea să se ajungă la discuţii în contradictoriu. În plus, starea conflictuală s-ar putea resfrânge asupra atmosferei de acasă, care împrumută din tensiunea dintre voi. Aşadar, pentru a evita riscul producerii acestei reacţii în lanţ, este important să comunicaţi la timp şi să nu lăsaţi scânteile să ducă la o explozie de orgolii pe care cu greu o mai puteţi controla dup-aceea. Familia şi bunul mers al gospodăriei pot avea şi ele de suferit din această cauză.

Gemeni

Eşti nevoit(ă) să lucrezi sub presiune mai toată ziua astăzi, iar dacă de regulă o astfel de perspectivă nu te sperie, s-ar putea ca azi, cursa aceasta contra cronometrului să-ţi dea unele bătăi de cap. Nici nu-i de mirare că eşti precipitat(ă) în felul în care vorbeşti şi n-ai răbdare să-i asculţi pe aceia care nu pot să-ţi transmită ce au de spus în mod clar şi concis. Pentru alţi(te) nativi(e), astrele pregătesc schimbări în planul sănătăţii. Deoarece acestea s-ar putea să nu fie prea plăcute, se recomandă să aduci ajustările care se impun stilului tău de viaţă şi alimentaţie.

Rac

Ziua de astăzi nu este una potrivită investiţiilor în proiecte de grup sau planuri de viitor. Entuziasmul sau implicarea imediată a unor apropiaţi în aceste iniţiative colective te-ar putea face să te arunci cu capul înainte fără să cercetezi pe cont propriu riscurile la care te expui. Nu-ţi lăsa judecata prea mult influenţată de simpatiile personale vis-a-vis de o persoană sau o idee. S-ar putea să nu ducă la ceva bun în final, deci caută să avansezi prudent. Ai mai mult de câştigat dacă aştepţi înainte să faci o astfel de mişcare cu atât de mari şi îndelungate implicaţii financiare.

Leu

Întâmpini astăzi tot felul de provocări pe plan profesional, poate şi în relaţie cu şefii, motiv pentru care eşti abătut(ă) şi mai reactiv(ă) decât de obicei la cel mai mic stimul. Nu numai că-ţi gestionezi cu greu timpul şi resursele energetice, amânând o serie de îndatoriri casnice care ţi-ar fi revenit azi, dar s-ar putea să nu dai dovadă de prea multă eficienţă nici la serviciu. Indiferent dacă oboseala începe să-şi spună cuvântul sau doar treci printr-o pasă mai proastă, cert este că trebuie să te motivezi să-ţi faci puţină ordine în program. Gândeşte-te care-ţi sunt priorităţile în acest moment.

Fecioară

Nu le permite astăzi temerilor şi frustrărilor să-ţi dicteze modul în care abordezi acele evenimente actuale care îţi reamintesc de situaţii complicate din trecut. Făcând astfel de comparaţii, s-ar putea să tragi concluzii pripite sau să te sperii fără de fapt să fi avut un motiv real de îngrijorare, deci caută să dai dovadă de realism. De asemenea, se recomandă să nu-ţi faci o părere despre cineva pe baza experienţei cuiva în legătură cu acea persoană. Sunt atât de multe variabile care ar fi putut să contribuie la neînţelegerea lor şi care pot produce în cazul vostru un deznodământ fericit.

Balanţă

S-ar putea ca astăzi să constaţi că nu stai tocmai pe roze pe plan financiar. Experimentezi poate unele lipsuri pe acest plan şi în ciuda eforturilor tale, mari progrese nu s-au înregistrat încă. În consecinţă, ai putea să dezvolţi temeri cu privire la stabilitatea ta financiară pe termen lung, cu atât mai mult cu cât ar trebui să faci perioada aceasta investiţii în planurile tale de viitor sau proiectele antreprenoriale pe care intenţionezi să le pui pe picioare. Dacă te concentrezi mai mult asupra scenariilor nefaste care pot deveni realitate decât asupra posibilelor soluţii la acest probleme, nu rezolvi nimic.

Scorpion

S-ar putea manifesta astăzi unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, pricinuite cel mai probabil de faptul că purtaţi lupte acerbe pentru putere. Poate nici nu vă daţi seama de anvergura pe care au luat-o acestea şi sesizaţi doar rezultatul: vă vine greu să ajungeţi la un consens şi luaţi decizii de unul singur fără a-l consulta pe celălalt. Dacă lăsaţi lucrurile să evolueze în direcţia aceasta, viitorul cuplului sau colaborării voastre nu se arată a fi unul prea strălucit. Este important aşadar să spuneţi lucrurilor pe nume şi să trataţi această problemă cu maturitate.

Săgetător

Este posibil să dai de un adevărat haos de îndată ce ajungi astăzi la serviciu. Apar urgenţe peste urgenţe care îţi afectează ireversibil programul şi care te provoacă să găseşti soluţii eficiente de ultim moment. Aşadar, în toată această dezordine, ai putea găsi oportunităţi de afirmare şi de a ieşi din rutina zilnică aplicând strategii originale de a readuce lucrurile pe făgaşul lor normal. Trebuie doar să priveşti dincolo de agitaţia din jur şi să-ţi reconfigurezi priorităţile zilei. În felul acesta, te faci remarcat(ă) de superiori, iar colegii de muncă te vor privi cu alţi ochi multă vreme de-acum încolo.

Capricorn

Astăzi ai putea sesiza că relaţia ta cu persoana iubită, o persoană pe care o placi sau unul dintre prieteni a virat într-o direcţie nu tocmai sănătoasă de ceva timp încoace. Este posibil să se fi conturat tentative de şantaj emoţional, o dependenţă de confirmare din partea lor sau a ta ori poate că sesizat unele comportamente pe care nu le-ai vrea prezente. Înainte să iei o decizie în această privinţă, este foarte important să le comunici şi lor temerile tale. Poate că au observat şi ei acest fenomenon şi puteţi lucra împreună la depăşirea acestui impas în care v-aflaţi.

Vărsător

Ai putea avea tendinţa astăzi să împrumuţi ceva din comportamentul tău de la serviciu şi să afişezi o atitudine similară în raport cu cei dragi. Sau poate duci cu tine acasă o bună parte din grijile şi stresul cu care te confrunţi la locul de muncă. În ambele cazuri, familia s-ar putea să nu reacţioneze prea bine la faptul că nu reuşeşti să te deconectezi de planul acesta la finele programului. În definitiv, acasă trebuie să fii mai atent(ă) cu nevoile celorlalţişi pe deasupra, trebuie să-ţi mai rămână chef şi energie să te ocupi şi sarcinile casnice care îţi revin.

Peşti

Trebuie să ai mare grijă astăzi la felul în care comunici. Aspiră la o exprimare clară, ce nu invită la speculaţii şi interpretări. În caz contrar, se prea poate ca un coleg de muncă să te înţeleagă greşit şi să-i transmită eronat informaţia primită de la tine unui alt tovarăş de muncă şi tot aşa. Încurajează să ţi se solicite explicaţii, cu atât mai mult dacă munciţi în echipă şi rezultatul final depinde de fiecare dintre voi într-o mai mică sau mai mare măsură. N-ai vrea să ştii că s-a creat o harababură din cauza unui răspuns confuz de-al tău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici