HOROSCOP 12 martie: Nativii căror zodii se bucură astăzi de o doză suplimentară de bună dispoziţie şi energie

HOROSCOP, marţi, 12 martie. Află care sunt zilnic previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul îţi va răspunde la întrebările dacă vei avea succes în carieră, ce se întâmplă cu sănătatea ta, cât de bine vei sta cu dragostea, dar şi cu banii.

4813 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 martie: Nativii căror zodii se bucură astăzi de o doză suplimentară de bună dispoziţie şi energie

HOROSCOP 11 martie: Săptămâna începe cu un tonus bun şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor

Horoscop Berbec

Sectorul financiar rămâne un subiect de interes pentru tine şi astăzi, semn că oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau valorificare a economiilor realizate până acum s-ar putea ivi şi în cursul acestei zile. Poate n-ar strica totuşi să-ţi întinzi antenele şi în afara zonei strict profesionale şi să vezi dacă există activităţi sau comisioane de care te-ai putea ocupa pentru a-ţi suplimenta veniturile. Spre seară, după programul de la muncă, s-ar putea să te contacteze o rudă apropiată sau chiar să primeşti o vizită din partea unei persoane dragi din familie, ceea ce-ţi va îmbunătăţi starea de spirit mult.

Horoscop Taur

De o stare de spirit bună şi un nivel de energie ridicat ai parte şi astăzi, semn că dacă nu ai profitat de ele ieri, poate n-ar strica să faci ceva pentru tine şi să te îndeletniceşti cu o activitate plăcută sufletului tău. Marţea aceasta are toate premisele să fie o zi deosebit de reuşită pentru tine, mai ales dacă îţi cultivi tonusul şi încerci să oferi şi celorlalţi din vibraţia ta pozitivă. Spre seară, s-ar putea să te întâmpine o oportunitate de a-ţi rotunji bugetul pentru săptămâna aceasta ori de a-ţi valorifica o parte din economiile făcute până acum.

Horoscop Gemeni

S-ar părea că şi în cea mai mare parte a zilei acesteia eşti ceva mai retras(ă), mai preocupat(ă) de propriile gânduri şi trăiri decât ceea ce se întâmplă în exteriorul tău. Dar cum acestea au ca sursă sau subiect persoane din imediata ta apropiere, fie că vorbim de partener sau asociat(ţi), cert este că nu te poţi interioriza la infinit, fiind nevoie să iei taurul de coarne şi să spui lucrurilor pe nume. Forţa de a lua iniţiativa să deschizi o discuţie ai putea să ţi-o găseşti spre seară, după programul de la serviciu. Caută să fii diplomat(ă), dar ferm(ă).

Horoscop Rac

Te preocupă şi azi destul de mult relaţia cu prietenii şi direcţia în care vrei s-o apuce viaţa ta în viitor. Nu-i de mirare aşadar dacă cea de-a doua zi a acestei săptămâni te surprinde în tratative cu posibili finanţatori, întâlniri cu potenţiali asociaţi alături de care să demarezi un proiect sau în discuţii cu partenerul referitoare la unele planuri comune cu bătaie lungă. Spre seară însă, s-ar putea să mai reduci ritmul, preferând să-ţi petreci timpul liber alături de persoanele dragi, într-o ambianţă liniştită, fără prea multă agitaţie. Ai nevoie de astfel de momente uneori pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Horoscop Leu

Viaţa profesională rămâne în fruntea agendei tale de astăzi, semn că ar putea apărea şi marţea aceasta oportunităţi de afirmare pe plan profesional ori de a atrage atenţia asupra ta ca profesionist prin activităţile extraprofesionale pe care le derulezi. Oricare ar fi situaţia, cert este că, dacă o ţii tot aşa, nu va dura mult până când te vei putea bucura de primele recompense pentru eforturile depuse pe acest plan. Spre seară, ai putea simţi nevoia să te distanţezi de acest sector de viaţă şi să te concentrezi mai mult pe planul social. Ţi-ar face bine să ieşi cu prietenii.

Horoscop Fecioară

Nota pozitivă în care a început săptămâna aceasta se continuă şi astăzi, în sensul că te bucuri de o doză suplimentară de bună dispoziţie şi energie. Cât priveşte sectorul profesional, pare-se că şi marţea aceasta este nevoie să scotoceşti după motivaţia necesară să-ţi duci la bun sfârşit angajamentele profesionale. Vestea bună este însă că se menţine climatul armonios din cuplu şi azi, semn că n-ar strica să plăuieşti o activitate de interes comun pentru tine, cel drag şi copii. Spre seară, randamentul tău dă semne de revenire, semn că mâine s-ar putea ca nivelul tău de productivitate să crească mult.

Horoscop Balanţă

Nici ziua de azi pare să nu te surprindă în apele tale, dar în orice caz, este vizibil pentru toată lumea că mergi înspre mai bine. Fie că te-a ajutat cineva apropiat să te repui pe picioare sau tu singur(ă) ai reuşit să te aduni, cert este că eşti pe calea cea bună. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestei zodii, s-ar putea ca astăzi să trebuiască să rezolve unele probleme care ţin de o succesiune. Spre seară, atenţia ta pare a se muta asupra sectorului relaţional, cu precădere cel al parteneriatului de viaţă. Petrece mai mult timp cu cel drag.

Horoscop Scorpion

Relaţia de cuplu şi cea profesională cu colegii de muncă sau asociaţii rămâne o constantă şi pe agenda acestei zilei. Aşadar, dacă au rămas chestiuni pe care n-aţi reuşit să le discutaţi ieri, află că astrele favorizează abordarea lor în întâlnirile de astăzi. Discuţiile cu ei se duc în acelaşi spirit conciliant de ieri, motiv pentru care n-ai de ce să te temi să pui pe tapet şi subiect mai delicate. Spre seară mai ales, se recomandă să lămuriţi unele chestiuni de ordin financiar care implică să se ajungă la un numitor comun. Nici în acest caz nu apar tensiuni.

Horoscop Săgetător

Suplimentarea veniturilor şi valorificarea economiilor rămân un subiect de interes prim pentru tine şi în cursul zilei de azi. Nu-i de mirare aşadar dacă te implici şi astăzi în activităţi menite să-ţi sporească bugetul dedicat acestei săptămâni, fie că este vorba de nişte mici comisioane sau adevărate proiecte extraprofesionale. Spre seară, simţi totuşi că ar fi momentul să-ţi muţi eforturile în direcţia relaţiei de cuplu. Partenerul va aprecia cu siguranţă această schimbare de priorităţi, motiv pentru care s-ar putea să te surprindă plăcut de îndată ce te întorci de la serviciu. Includeţi în program ceva ce vă place amândurora deopotrivă.

Horoscop Capricorn

S-ar părea că şi dimineaţa acestei zile te găseşte într-o dispoziţie bună şi cu chef de viaţă, fapt evident mai ales pentru persoana iubită, care este sensibil(ă) la astfel de schimbări ale stării tale de spirit. Chiar şi nativii(ele) acestui semn în viaţa cărora nu există momentan acel cineva special vor simţi diferenţa, în sensul că s-ar putea să atragă atenţia mai uşor. Caută să cultivi optimismul primelor două zile ale săptămânii, astfel încât mâine, la serviciu, să ai parte nu doar de un randament crescut, ci şi de un tonus mental care să-ţi permită să fii flexibil(ă) în gândire.

Horoscop Vărsător

Şi în a doua zi a acestei săptămâni tot familia este cea care îţi solicită cel mai mult atenţia şi timpul. Fie că acest lucru se datorează unor chestiuni mai puţin plăcute sau ţine mai degrabă de dorinţa ta de a schimba unele lucruri în raport cu cei dragi, cert este că interesul pe care îl acorzi acestui sector al vieţii tale începe să dea roade. Spre seară, s-ar putea să te dedici mai mult vieţii de cuplu, alegând să-ţi petreci timp cu partenerul de viaţă într-un mod care vă face plăcere amândurora. Astfel de momente în doi te revigorează.

Horoscop Peşti

Abilităţile de comunicare şi socializare reprezintă punctul tău forte astăzi, de care ar trebui să profiţi la maximum în cazul în care ai programat negocieri, întâlniri de afaceri, discuţii în vederea unei posibile colaborări sau abordarea unor finanţatori care s-au arătat interesaţi de un proiect pe care-l derulezi sau te gândeşti să-l iniţiezi. După toată alergătura la care eşti supus(ă) însă astăzi, vei simţi nevoia pe seară să te destinzi în compania celor dragi. Buna dispoziţie şi căldura cu care te înconjoară te vor ajuta să-ţi încarci bateriile în timp util pentru mâine. Caută să te bucuri de prezenţa lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici