HOROSCOP 22 iulie 2019: Săptămâna începe cu energie pentru Berbec, Leu şi Săgetător

Săptămâna se deschide cu un aspect armonios de trigon între Luna din Peşti şi Mercur retrograd din Rac, ceea ce pune pe gânduri, dar într-un mod pozitiv, zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). La orele prânzului, Luna trece în semnul Berbecului, ceea ce conferă mai multă energie zodiilor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător).

6080 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 iulie 2019: Săptămâna începe cu energie pentru Berbec, Leu şi Săgetător

HOROSCOP 22 iulie 2019: Săptămâna începe cu energie pentru Berbec, Leu şi Săgetător

Berbec

În dimineaţa primei zile din săptămâna aceasta, s-ar putea să ai parte de un start mai lent. Încă te refaci după weekend, parcă ai mai fi vrut puţin timp liber. Aşadar, este posibil să nu stai prea bine cu randamentul în prima parte a zilei de luni şi nici să nu excelezi pe plan social. La prânz însă, Luna intră în semnul naşterii tale şi-ţi conferă un binemeritat imbold de energie. Eşti mai volubil(ă), comunicativ(ă) şi ai spirit de iniţiativă. Caută să cultivi această atitudine, astfel încât să te ţină pe tot parcursul acestei săptămâni. Depinde numai de tine aceasta.

Taur

Pe fondul climatului astral din prima parte a zilei, abilităţile tale sociale şi de comunicare se potenţează. Ţi-e mai uşor decât de obicei să abordezi oameni cu care crezi că ai lucruri în comun sau cu care ai putea colabora în cadrul unui proiect. Sau poate ei sunt cei care îţi propun să te alături unei iniţiative de business. În orice caz, reuşeşti să te menţii la curent cu toţi şi toate care se întâmplă în dimineaţa acestei zile. Dup-amiază, când Luna trece în casa subconştientului, caută să rămâi stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi). Altfel, poţi reacţiona negativ la orice stimul.

Gemeni

În cazul tău, începutul acestei săptămâni vine la pachet cu oportunităţi financiare. Poate fi vorba de un bonus sau o primă ca răsplată pentru orele suplimentare sau weekend-urile petrecute la serviciu ori probabil primeşti promisiune ferme că, în curând, ţi s-ar putea mări salariul. De dup-amiază încolo, atunci când Luna intră în casa proiectelor de grup, a planurilor de viitor şi a sponsorilor, caută să te concentrezi pe iniţiativele colective şi pe cele de lungă durată din viaţa ta. De asemenea, este foarte posibil ca, după programul de la serviciu, să te întâlneşti cu un prieten. Bucură-te de această revedere.

Rac

Toate indiciile arată că începi săptămâna cu dreptul. Dispui de multă energie, ai un tonus mental bun şi priveşti cu speranţă la oportunităţile pe care le vor aduce aceste zile. De dup-amiază încolo, când Luna ajunge în casa carierei din horoscopul tău general, primeşti imboldul necesar să te concentrezi mai mult pe carieră. Închegi relaţia cu superiorii, te afirmi la locul de muncă şi progresezi uşor-uşor către obiectivele tale pe plan profesional. Aşadar, se poate spune că te bucuri de un randament suficient de crescut încât să impresionezi cu capacitatea ta de a-ţi duce la bun sfârşit sarcinile profesionale delegate.

Leu

S-ar putea să te resimţi încă după săptămâna trecută sau după weekend, mai ales dacă a fost unul încărcat cu activităţi solicitante fizic sau cu angajamente sociale obositoare la nivel mental. Aşadar, nu-ţi programa treburi care să te epuizeze şi mai mult în dimineaţa aceasta. De dup-amiază începând, când Luna trece în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, primeşti imboldul necesar să te scuturi bine, să-ţi sufleci mânecile şi să te pui pe treabă. În felul acesta, nu pierzi vremea amânând acele activităţi de pe agenda zilei care îţi păreau prea extenuante pentru a te apuca de ele.

Fecioară

Dacă nu ţi-ai conturat încă o agendă clară pentru prima parte a acestei zile, caută să-ţi programezi în primele ore din zi acele activităţi care implică să te întâlneşti cu colaboratori, clienţi, parteneri de afaceri sau finanţatori. Până la prânz, când Luna intră în casa banilor şi a bunurilor pe care le veţi câştiga sau deţine împreună, puneţi bazele strategiilor voastre viitoare, iar apoi încercaţi să vă axaţi pe aspectul financiar. Este important să vă exprimaţi deschis eventualele obiecţii în privinţa planurilor propuse, astfel încât să nu apară neplăceri cândva mai încolo, când este prea târziu să mai faceţi ceva.

Balanţă

În prima parte a zilei, te bucuri de spor în plan profesional. S-ar putea să faci mai multe progrese decât te-ai fi aşteptat până la orele prânzului, ceea ce-ţi permite să te concentrezi mai apoi pe networking, discuţii cu colegii de muncă, partenerii de afaceri, clienţii şi colaboratorii. Trecerea Lunii în casa relaţiilor îţi favorizează aceste interacţiuni şi face în aşa fel încât să ajungeţi la un numitor comun fără să se işte scântei sau să apară nemulţumiri. Primeşti, de asemenea, mici confirmări că te îndrepţi în direcţia cea bună pe acest plan şi că evoluezi tangibil către obiectivul propus.

Scorpion

În prima parte a zilei, nivelul tău de creativitate este unul extrem de ridicat, motiv pentru care ar trebui să te ocupi atunci de acele activităţi care implică să descoperi soluţii originale la problemele cu care te confrunţi la serviciu. De dup-amiază încolo, atunci când Luna intră în casa muncii, ai putea să te concentrezi mai mult pe acele sarcini care te solicită tehnic sau care presupun metode pe care le cunoşti deja sau pe care le-ai mai folosit în trecut. Dacă îţi aranjezi agenda astfel, vei înregistra un progres mai mare astăzi decât te-ai aşteptat la finalul săptămânii trecute.

Săgetător

Prima parte a acestei zile s-ar putea să te surprindă concentrându-te pe unele chestiuni de familie mai complexe şi delicate care necesită un plus de atenţie şi implicare din partea ta. De dup-amiază încolo încă, atunci când Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, îţi permiţi să te relaxezi niţel şi să iei mai puţin în serios lucrurile. Aşadar, dacă dimineaţa zilei de luni te găseşte puţin stresat(ă) şi încordat(ă), după orele prânzului nu mai resimţi această presiune, semn că reuşeşti să găseşti o soluţie pentru acele probleme care îţi dădeau motive reale de îngrijorare.

Capricorn

Dimineaţa acestei zile este una propice discuţiilor pe diverse teme de importanţă maximă pentru parteneriatul de viaţă şi/ sau afaceri în care eşti implicat(ă). Fie că privesc probleme curente sau posibile strategii de viitor, cert este că veţi ajunge la un numitor comun fără prea mari dificultăţi dacă vă ascultaţi unul pe celălalt şi încercaţi să trageţi o concluzie favorabilă ambelor părţi. De dup-amiază încolo, când Luna trece în casa familiei din horoscopul tău general, caută să-ţi îndrepţi atenţia asupra chestiunilor de familie importante de pe agenda actuală. Sau poate reuşeşti să te achiţi de unele îndatoriri de ordin domestic.

Vărsător

S-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi financiare atât în prima parte a zilei, cât şi după orele amiezii. S-ar putea să nu fie vorba de sume substanţiale, ci doar de nişte suplimente la salariu care te ajută să amortizezi unele cheltuieli care ar putea apărea astăzi. Dup-amiază, Luna trece în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi poate permite să negociezi unii termeni contractuali sau de colaborare avantajoşi financiari. Important este să nu te lansezi în declaraţii pripite şi să-i asculţi pe cei cu care porţi un dialog. În caz contrar, poţi da cu piciorul unor oportunităţi.

Peşti

Prima parte a acestei zile te surprinde în toane bune şi cu bateriile încărcate la maximum, dar s-ar putea să fii destul de superficial(ă) când vine vorba de unele aspecte care presupun să dai dovadă de multă atenţie, implicare şi seriozitate. De dup-amiază începând, atunci când Luna poposeşte în casa bunurilor şi a banilor din horoscopul tău general, te poţi întâlni cu unele oportunităţi financiare de care ar fi păcat să nu profiţi. Nu te înhăma totuşi la cheltuieli. S-ar putea să întreci limitele bugetului, chiar dacă este unul suplimentat, şi să faci unele achiziţii costisitoare şi nu tocmai înţelepte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici