HOROSCOP de weekend, 11 - 12 mai 2019, cu Anca Martin: Un sfârşit de săptămână reuşit, cu succese şi tonus din plin

HOROSCOP de weekend, 11 - 12 mai 2019. Sâmbăta se remarcă prin aspectul armonios de trigon dintre Soare din semnul Taurului şi Saturn retrograd din Capricorn. Acesta face ca zodiile de Pământ (Taurii, Fecioarele şi Capricornii) să aibă succes în iniţiative profesionale avute în acest weekend. Duminică, se formează un Marte Trigon de Foc între Luna din Leu, Jupiter retrograd din Săgetător şi Venus din Berbec, ceea ce conferă un tonus de zile mari zodiile de Foc. Intrarea Lunii în Fecioară din seara acestei zile pune însă reflectorul astral pe semnele de Pământ (Tauri, Fecioare şi Capricorni) care devin vedetele Zodiacului.

2175 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 11 - 12 mai 2019, cu Anca Martin: Un sfârşit de săptămână reuşit, cu succese şi  tonus din plin

HOROSCOP de weekend, 4 - 5 mai 2019

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Cel mai bun tonus din acest sfârşit de săptămână îl ai duminică, atunci când se formează un Mare Trigon pe semne de Foc. Aşadar, indicat ar fi să-ţi programezi atunci ieşirile în oraş cu prietenii sau activităţile care necesită un mare aport de energie. Astrele te susţin în aceste demersuri.

Bani şi carieră

În cazul în care munceşti sâmbăta aceasta, este de aşteptat să dai dovadă de un randament destul de ridicat. Sfatul astrologului ar fi acela să tragi cât poţi de tare, poate reuşeşti să te mai eliberezi pe luni, zi în care s-ar putea să nu dai dovadă de productivitate crescută.

Familie, prieteni şi cuplu

Ziua de duminică este una în care te poţi ocupa liniştit(ă) de chestiuni domestice, dar în care îţi vei găsi negreşit timp şi să te distrezi. Iar cum starea de spirit este una prielnică angajamentelor sociale, ar fi păcat să nu profiţi de oportunitate pentru a petrece timp cu apropiaţii.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Ai un tonus mental şi fizic bun sâmbăta aceasta, semn că ai chef de activitate fizică, întâlniri cu prietenii şi tot felul de alte angajamente sociale. Indicat ar fi nu ratezi conjuncturile astrale armonioase din această zi şi să faci ceva benefic pentru tine, fie că implică sport sau altceva.

Bani şi carieră

Cu toate că astrele nu aduc veşti noi despre acest sector al vieţii tale, putem deduce că starea de spirit de care te bucuri sâmbătă te poate ajuta să te ocupi cu drag şi spor de activităţile profesionale restante. S-ar putea să le termini mai repede decât ţi-ai propus astfel.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă sâmbătă ai chef să ieşi şi să socializezi, s-ar putea ca duminică să te dedici unei companii răstrânse, formate cel mai probabil din membri ai familiei şi/ sau prieteni. Spre seară nativii(ele) acestui semn ar trebui să fie mai prezenţi(te) pe scena de dating şi să se arate disponibili(e).

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Marele Trigon pe semne de Foc ar putea să-ţi aprindă pofta de a face mişcare, a te plimba în natură şi a experimenta lucruri noi. Ţine cont însă c-ar putea spori şi riscul de accidente, deci caută să-ţi iei toate măsurile de precauţie posibile înainte de a încerca ceva extrem.

Bani şi carieră

Ziua de duminică este una bună pentru a socializa cu persoane cu care intenţionezi să colaborezi pe viitor sau cu care ai legat recent o relaţie profesională şi ţi-ai dori s-o faci să evolueze mai repede. Află dacă aveţi interese extraprofesionale comune şi caută să construieşti ceva pe bazele lor.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea să fii ceva mai restras(ă) sâmbăta aceasta. Poate că nu este o zi tocmai fericită, găzduind în memoria ta amintirea unui eveniment mai neplăcut în raport cu familia. Merită menţionat însă faptul că tot în sânul celor dragi vei descoperi alinarea. Duminică, ieşi cu cercul tău de prieteni.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu-ţi pregătesc nicio surpriză pe acest plan, dar aspectele pe care le formează vorbesc despre un sfârşit de săptămână în care eşti binedispus(ă) şi cu un moral la înălţime. În caz contrar, n-ar da indicii despre câte toate vei realiza pe parcursul a doar două zile. Eşti foarte productiv(ă).

Bani şi carieră

Ziua de sâmbătă este una propice construirii sau cultivării unor legături profesionale care pot duce la ceva lucrativ pe termen lung. Duminică, dacă lucrezi în această zi de weekend, te poţi bucura de un randament crescut. Nu-i de mirare aşadar dacă furi startul şi porneşti cu un avantaj săptămâna viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Fie că vrei, fie că nu, prietenii nu acceptă un refuz şi te scot afară  sâmbăta aceasta. Iar cum pofta vine mâncând, s-ar putea să nu dureze mult până când intri în dispoziţia de petrecere. Încearcă să nu fii refractar(ă) la perspectiva unei seri în oraş, ca în vremurile bune.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna încă în semnul naşterii tale şi angrenată într-un Mare Trigon pe semne de Foc, duminica aceasta nu poate fi decât una extrem de reuşită. Eşti sufletul petrecerii, aşa cum îţi şade bine, şi emani bună dispoziţie prin toţi porii. Caută să profiţi de această stare pozitivă-n care eşti.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, astrele sunt de partea ta şi-ţi conferă multă putere de muncă. Câştigurile, sub forma unui bonus sau a unei prime, ar putea apărea duminică, deci ai puţintică răbdare şi dă tot ce ai mai bun. Eforturile tale nu vor trece neobservate şi vor fi răsplătite pe măsură.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, astrele sunt de partea ta şi-ţi conferă multă putere de muncă. Câştigurile, sub forma unui bonus sau a unei prime, ar putea apărea duminică, deci ai puţintică răbdare şi dă tot ce ai mai bun. Eforturile tale nu vor trece neobservate şi vor fi răsplătite pe măsură.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea să fii destul de vlăguit(ă)sâmbăta aceasta, dar s-ar părea că recuperezi duminică, atunci când Luna intră în semnul naşterii tale. Poate că nici atunci nu vei fi cu bateriile încărcate la maximum, dar vei avea oricum suficientă energie încât să nu simţi c-a trecut weekend-ul pe lângă tine.

Bani şi carieră

Astrele nu se preocupă prea mult de ce se întâmplă pe acest plan, dar cum angajamente sociale ar putea exista în agenda ta şi sâmbătă şi duminică, este de aşteptat să apară şi cheltuieli. Străduieşte-te să le menţii în unele limite decente, astfel încât să nu te usture prea tare.

Familie, cuplu şi prieteni

Sâmbăta aceasta ar putea veni la pachet cu o ieşire de agrement în afara localităţii cu persoana iubită şi/ sau copiii. Indicat este să nu vă propuneţi să faceţi prea multe lucruri întrucât ai nevoie să te odihneşti pentru săptămâna viitoare. Urmăriţi să vă relaxaţi şi să petreceţi timp împreună.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, odată cu intrarea Lunii în casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea să fii mai retras(ă) şi introspectiv(ă) decât de obicei. Dacă trebuie să faci pe amfitrionul weekend-ul acesta, mizează pe ziua de sâmbătă, când astrele îţi conferă o altfel de deschidere la socializare şi găzduit evenimente importante.

Bani şi carieră

Sâmbăta aceasta ai putea înregistra succese răsunătoare dacă organizezi o ieşire cu oameni importanţi din domeniul tău de activitate sau cu potenţiali clienţi. S-ar putea să culegi fructele eforturilor tale mai devreme decât crezi şi chiar să semnezi un contract substanţial, cu bătaie lungă cândva în cursul săptămânii care vine.

Familie, preieteni şi cuplu

Această zi a săptămânii poate fi una reuşită şi pe plan social şi sentimental. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să întâlneşti oameni cu interese similare şi poate chiar o persoană specială alături de care poţi construi durabil pe viitor. Aşadar, găseşte-ţi timpul să ieşi ceva mai des.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu ne dau indicii despre cum ţi-ar putea merge pe acest plan zilele acestea, dar putem trage concluzia că şi sâmbătă şi duminică îţi iese pasienţa şi că planurile pe care ţi le-ai făcut peste săptămână vor fi duse la bun sfârşit fără să întâlneşti nicio piedică prea mare.

Bani şi carieră

Din punct de vedere profesional, perspectiva este bună în ambele zile de weekend. Sâmbătă s-ar putea să negociezi un contract sau să stabileşti termenii unei colaborări pe care o vei încheia oficial cât de curând. Duminică faci networking şi dezvolţi relaţii de serviciu în afara mediului strict profesional, de birou.

Familie, prieteni şi cuplu

Ziua de sâmbătă se arată a fi şi una propice socializării. Ieşirile cu prietenii în compania partenerului te-ar putea ajuta să-ţi reîncarci bateriile şi să recuperezi din timpul pe care l-ai petrecut peste săptămână făcând alte lucruri. Duminică, Luna intră în casa amicilor şi îţi trezeşte iar cheful să ieşi.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Marele Trigon pe semne de Foc care se formează duminica aceasta îţi aprinde simţurile şi te scoate din starea de letargie pe care ai experimentat-o în a doua parte a acestei săptămâni. Eşti jovial(ă) şi pus(ă) pe şotii, ceea ce te face o companie la mare căutare de prieteni atunci.

Bani şi carieră

Sâmbătă, s-ar putea ca unele eforturi depuse recent să-ţi aducă un bonus sau o primă. Poate că nu-i vorba de ceva substanţial, dar cu siguranţă aduce un plus binevenit la bugetul dedicat acestui sfârşit de săptămână. Caută să-l foloseşti cu cap, poate îţi mai rămâne şi pe săptămâna viitoare ceva.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum spuneam, astrele îşi unesc forţele sâmbăta aceasta şi-ţi conferă o stare de spirit de invidiat. Fie că ieşi cu prietenii în afara localităţii sau încerci ceva nou cu persoana iubită, cert este că reuşita activităţilor tale de weekend este garantată. Ai libertatea de a fi spontan(ă) şi inventiv(ă).

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca duminica aceasta să nu-ţi priască prea bine companiile de oameni zgomotoase. Spre deosebire de sâmbătă când eşti mai deschis(ă) la astfel de experienţe, în ultima zi a săptămânii ai chef de linişte şi activităţi relaxante, care te destind. Recomandăm nişte exerciţii uşoare şi o sesiune de masaj.

Bani şi carieră

Astrele par să nu acorde o atenţie specială acestui sector al vieţii tale, ceea ce îţi conferă liberul arbitru necesar să dispui cum consideri de cuviinţă de resursele tale financiare şi temporale. Avem oricum încredere că vei lua cele mai înţelepte decizii pe acest plan, dat fiind că-i specialitatea ta.

Familie, prieteni şi cuplu

De clipe reuşite pe plan sentimental ai parte sâmbătă când planetele complotează ca tu şi partenerul să vă bucuraţi de momente de neuitat împreună. Duminică n-ar fi rău să-ţi găseşti puţin timp în agendă pentru a-i vizita pe părinţi. Cu siguranţă s-ar bucura să te vadă, chiar şi câteva ore.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Trecerea Lunii de duminică în casa emoţiilor din horoscopul tău general te poate răscoli puţin pe interior, dar dacă nu vine pe un fundament deja tensionat, n-ai motive să-ţi faci griji. S-ar putea doar să fii ceva mai sensibil(ă) decât eşti în mod normal la ce spun sau fac ceilalţi.

Bani şi carieră

Marele Trigon pe semne de Foc de duminică te sprijină în toate activităţile care presupun networking, întâlniri de afaceri informale sau alte angajamente sociale care s-ar putea traduce prin progrese în planul carierei. Caută aşadar să te întâlneşti cândva în această zi cu persoanele cu care intenţionezi să derulezi afaceri.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi configuraţie astrală poate produce efecte pozitive şi în planul vieţii sociale pentru îţi stârneşte cheful să ieşi, să petreci, să te afişezi şi să cunoşti oameni noi. Aşa se face că s-ar putea, dacă eşti single, să faci cunoştinţă cu o persoană interesantă pe care-ţi doreşti să o revezi.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu oferă informaţii suficiente despre cum ar putea să-ţi meargă pe acest plan cu ocazia acestui sfârşit de săptămână. În cel mai bun caz, te afli într-o dispoziţie neutră, dar deschisă să experimenteze orice aduce weekend-ul. Se poate spune aşadar că eşti echilibrat(ă) şi cu energia la cote obişnuite.

Bani şi carieră

Evenimentele notabile ale acestui sfârşit de săptămână ar putea veni pe plan profesional. Aşa se face că nativii(ele) acestui semn care lucrează în weekend ar putea avea realizări importante atât sâmbătă, cât şi duminică sau măcar într-una din aceste două zile. Astrele aduc oportunităţi să se remarce pe acest plan.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, Luna trece în casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care ţi se atrage atenţia asupra relaţiei cu partenerul în ultima zi de weekend. Deşi planurile tale sunt altele, trebuie să-ţi găseşti timp şi pentru persoana iubită, mai ales că a aşteptat să stea cu tine toată săptămâna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici