HOROSCOP de weekend, 31 august - 1 septembrie: Un final de săptămână armonios, cu provocări pentru semnele Mutabile

La finalul acestei săptămâni, se remarcă un puternic marcaj pe semne de Pământ. Mercur din Fecioară aderă sâmbătă la două aspecte armonioase de trigon cu Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn, iar Venus din Fecioară formează aceeaşi configuraţie astrală cu acelaşi Saturn duminică. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se află deci sub oblăduirea astrelor pe toată durata finalului de săptămână, când acelaşi Mercur mai formează un trigon cu Uranus retrograd din Taur. Sâmbătă însă, Luna din Fecioară trimite două aspect tensionate, unul de careu lui Jupiter din Săgetător şi altul de opoziţie lui Neptun retrograd din Peşti. Din pricina lor, semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) s-ar putea să aibă parte de încercări pe plan profesional, financiar sau relaţional cândva pe parcursul zilei de sâmbătă.

3542 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 31 august - 1 septembrie: Un final de săptămână armonios, cu provocări pentru semnele Mutabile

HOROSCOP de weekend, 31 august - 1 septembrie:

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta acesta s-ar putea să nu fi în cea mai bună formă a ta, nici mental, dar nici fizic. Se recomandă să te concentrezi pe refacere şi să acorzi mai mult timp odihnei în această zi. În felul acesta, începi săptămâna viitoare cu forţe proaspete şi pregătit(ă) de orice provocare.

Bani şi carierăfv

Câte priveşte munca, se poate spune că te bucuri de un randament ridicat atât sâmbătă, cât şi duminică. Ultima zi a acestei săptămâni se remarcă însă prin faptul că ţi-ai putea rotunji bugetul pentru acest weekend. Este nevoie totuşi să sacrifici o bună bucată din această zi în acest sens.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele sunt secretoase cu privire la modul în care îţi merge pe plan social, familial şi sentimental la finele aceste săptămâni. Putem deduce însă din restul aspectelor că nu-ţi va arde de prea multă agitaţie sâmbătă. Caută să te concentrezi pe socializare duminică. În rest, stai mai mult cu familia.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Ziua de sâmbătă s-ar putea să te surprindă destul de indispus(ă). Acest lucru se datorează faptului că lucrurile nu merg tocmai bine pe plan sentimental. Încearcă să nu te laşi afectat(ă) prea mult de aceste lucruri. În definitiv, nu este vorba decât de chestiuni trecătoare pe care le veţi soluţiona.

Bani şi carieră

Sâmbăta aceasta s-ar putea să sesizezi că planurile de viitor sau proiectele în care eşti implicat(ă) nu merg aşa cum ai sperat. Riscă să te curprindă teama că vor eşua, motiv pentru care s-ar putea să-ţi pierzi speranţa şi să nu mai dai dovadă de determinare în ce le priveşte.

Familie, prieteni şi cuplu

În plan sentimental, toate merg aşa cum ţi-ai propus pentru acest weekend. Nu este exclus ca sâmbătă să decideţi să plecaţi într-o excursie. Componenţa găştii s-ar putea să-i excludă pe unii prieteni care se sustrag în ultimul moment de la aranjamentele pe care vi le-aţi făcut. Nu le purta pică.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu îţi lipsesc energia şi buna dispoziţie la finalul acestei săptămâni, dar s-ar putea ca ziua de sâmbătă să vină la pachet şi cu unele motive de supărare. Nu este de mirare aşadar că te simţi mai bine duminică, atunci când apele se mai liniştesc şi tensiunea se mai risipeşte.

Bani şi carieră

Sâmbăta aceasta ai putea fi tentat(ă) să tragi o fugă scurtă până la birou sau să te ocupi de unele chestiuni profesionale pe care le poţi rezolva acasă. Familia poate avea obiecţii în acest sens, deci asumă-ţi dacă vrei să limitezi şi mai mult timpul pe care-l petreci cu ei.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot sâmbătă, riscă să se nască tensiuni în raport cu partenerul cu privire la chestiuni de ordin casnic sau domestic. Până duminică, ele se rezolvă şi pare că nu afectează serios atmosfera din familie. Vă bucuraţi de linişte şi armonie pe acest plan, care vă ajută să vă reîncărcaţi bateriile.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea să stai cam prost cu energia sâmbăta aceasta. Nu te prea ajută nici tonusul mental, semn că te-a ajuns serios oboseala pricinuită în această săptămână. Caută să nu te laşi prea puternic pradă stresului la care ai fost supus(ă) în zilele din urmă. Altfel, ratezi unele angajamente sociale.

Bani şi carieră

Sfârşitul acesta de săptămână este unul foarte potrivit întâlnirilor informale cu potenţiali colaboratori sau clienţi. Cu puţin noroc, s-ar putea chiar să schiţaţi scheletul parteneriatului pe care îl veţi forma. Caută totuşi ca tonul să nu devină prea serios. Este important acum să vă cunoaşteţi cât mai bine cu putinţă.

Familie, prieteni şi cuplu

Acest weekend se poate dovedi a fi unul favorabil şi în plan relaţional. Orice subiect de discuţie ai aborda cu persoana iubită nu conduce la conflict, semn că poţi pune pe masă chestiuni sensibile. Sunteţi deschişi unul cu celălalt, orientaţi către rezultate şi se vede că ţintiţi în aceeaşi direcţie.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile care privesc dispoziţia şi starea de spirit de care te bucuri la finele acestei săptămâni. Socotind după multitudinea de aspecte astrale care îţi oferă motive de satisfacţie, pare că şi în lipsa energiei găseşti motive să te motivezi să te pui pe picioare.

Bani şi carieră

Oportunităţi financiare apar şi sâmbăta aceasta, dar şi duminică. De reţinut este însă că sâmbătă ai putea face şi unele cheltuieli nu tocmai înţelepte, ceea ce riscă să îţi strice niţel cheltuielile cu bugetul. Vestea bună este că îl rotunjeşti prin unele activităţi extraprofesionale. Caută totuşi să nu păstrezi proporţiile.

Familie, prieteni şi cuplu

Nu te lăsa pradă geloziei şi posesivităţii sâmbăta aceasta. Iar dacă partenerul tinde s-o ia într-o direcţie ca aceasta, convoacă-l la o discuţie sinceră şi explică-i că nu are motive să se îndoiască de bunele tale intenţii. Faptul că sunteţi mereu ocupaţi poate hrăni astfel de gânduri de ambele părţi.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, nu ai motive de îngrijorare cu privire la acest capitol. Există încă unele indicii cum că sâmbăta aceasta s-ar putea să iei mult prea personal unele ciondăneli cu familia şi partenerul. Cu cât mai multă atenţie le dai, cu atât mai durabile sunt. Încearcă să treci peste ele.

Bani şi carieră

Nu există informaţii cu privire la cheltuielile şi experienţe de ordin profesional prin care vei trece la finele acestei săptămâni. Se poate spune însă că întrevederile de afaceri nu vor avea parte de efectul scontat dacă le programezi pe sâmbătă. Diferenţele de caracter şi viziune ies la iveală foarte pregnant.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum spuneam, acest weekend te întâmpină cu tensiuni în raport cu partenerul şi familia de origine în această sămbătă. Ele se datorează unui element din comportamentul tău care-i deranjează şi pe care ai amânat să îl corijezi. Încearcă să ţii cont mai mult de părerile celor dragi ai tăi.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Nivelul de energie de care dispui în acest weekend este desul de redus, motiv pentru care ar fi de dorit ca măcar sâmbătă să încerci să te menajezi mai mult. Evită mediile aglomerate şi zgomotoase, de unde rişti să absorbi energie negativă sau o stare de agitaţie în plus.

Bani şi carieră

Din pricina epuizării pe care o resimţi la finele acestei săptămâni, dar mai cu seamă sâmbătă, ar fi indicat să laşi munca deoparte în acest weekend. Este drept că mai sunt multe de făcut, pe lângă casă ori pentru serviciu, dar decât să comiţi erori, mai bine laşi pe zilele următoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Îţi face bine să petreci mai mult timp cu familia la finele acestei săptămâni şi nu doar pentru că nu faci faţă agitaţiei dintr-un club sau o companie prea numeroasă. Îţi va face bine să stai liniştit(ă) acasă în compania celor dragi. Aveţi multe să vă spuneţi şi să povestiţi.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că bateriile tale nu sunt cu totul descărcate în acest weekend, iar influenţa astrelor nu le afectează deloc nivelul, s-ar putea ca unele evenimente din acest weekend să-ţi răpească destul de mult din energie. Unele probleme financiare nu numai că-ţi afectează dispoziţie, dar îţi pot lua din energie.

Bani şi carieră

În cazul în care un prieten îţi solicită un împrumut consistent sau te afli în poziţia de a face o investiţie într-un plan de viitor ori proiect personal/ colectiv, gândeşte-te de două ori înainte să sari cu banii. Oricie decizie luată în pripă te poate costa destul de scump acum.

Familie, prieteni şi cuplu

Te gândeşti serios sâmbăta aceasta dacă să amesteci finanţele cu amiciţia şi ţi-e teamă de repercusiunile unui refuz. Ţine cont de faptul că prietenul la nevoie se cunoaşte, dar nu oricum. În rest, te bucuri de un weekend grozav alături de gaşca de prieteni şi de partener. Profită de el.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Judecând după faptul că stai bine cu randamentul în acest weekend, se poate spune că nu îţi lipseşte nici energia să duci la bun sfârşit celelalte planuri pe care ţi le-ai făcut pentru acest sfârşit de săptămână. Este important totuşi să nu îţi piară cheful, care este cam prea volatil.

Bani şi carieră

Nu te bucuri numai de un nivel de productivitate ridicat weekend-ul acesta, ci şi de oportunităţi financiare demne de luat în seamă, mai ales duminică. Cei dragi s-ar putea simţi daţi la o parte, în special dacă renunţi la planurile cu ei pentru unele şanse de câştig de ultima oră.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum menţionam adineaori, familia s-a cam săturat să fie neglijată din pricina muncii. Este drept că eşti pe o curbă ascendentă din acest punct de vedere, dar gândeşte-te la câte eşti dispus(ă) să renunţi pentru o carieră stabilă. Anumite preţuri s-ar putea să se dovedească prea scumpe pe viitor.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Te numeri printre norocoşii Zodiacului care se bucură de un nivel ridicat de energie, atât pe plan mental, cât şi fizic. Te-ai putea confrunta totuşi sâmbătă cu o uşoară indispoziţie. Poate că dacă te-ai retrage puţin în intimitate şi ai dedica ceva mai mult timp odihnei, ţi-ai reveni la timp.

Bani şi carieră

Ziua de sâmbătă este una pe care ar trebui s-o eviţi dacă urmăreşti să pui la punct chestiuni sensibile în cadrul parteneriatului sau colaborării în care eşti implicat(ă). S-ar putea ca spiritele să se inflameze mai repede cât ai preconizat, deci lasă astfel de discuţii pe cândva în zilele următoare.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care nu ai plecat niciunde încă în vacanţă cu persoana iubită şi/ sau copiii, ar fi cazul să faci ceva în acest sens în acest weekend. Nu aveţi nevoie de o locaţie exclusivistă sau de planificări pentru a vă bucura de timp de calitate unii cu ceilalţi.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, sfârşitul de săptămână te surprinde într-o dispoziţie bună, cu toate că nivelul tău de energie nu este la cele mai ridicate cote. Cu toate că astrele nu te slăbesc de tot şi îţi mai dau şi motive de supărare, reuşeşti să te remontezi la timp pentru cei dragi.

Bani şi carieră

Ai mare grijă cu cheltuielile la finele acestei săptămâni, dar mai ales sâmbătă. S-ar putea ca unele planuri cu prietenii să te coste mai scump decât ai preconizat, mai ales dacă unii renunţă şi plăteşti partea lor sau vrei să îi impresionezi, alăturându-te la o activitate ce nu ţi-o permiţi.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca uneori să nu ţii pasul cu persoane din grupul tău de prieteni. În loc să pui presiuni inutile pe bugetul tău, mai bine încerci să găseşti alte modalităţi de petrecere a timpului liber. O masă extinsă alături de cei dragi ar fi o idee teribil de bună.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Eşti energic(ă) şi entuziast(ă) la începutul acestui weekend, iar cu excepţia unor momente mai tensionate, nu există alţi factori care-ţi pot afecta dispoziţia la finele acestei săptămâni. Nu lăsa chestiunile mărunte de zi cu zi să te afecteze mai mult decât ar fi cazul. Lasă-le să treacă pe lângă tine.

Bani şi carieră

Weekend-ul acesta este unul extrem de potrivit pentru discuţii ca privesc planuri de viitor şi proiecte cu alte persoane. Concentrează-te aşadar asupra networking-ului, mai ales dacă eşti în căutare de persoane dispuse să investească emoţional sau financiar în iniţiativele tale. Le poţi descoperi unde te aştepţi mai puţin. Caută-le atent.

Familie, prieteni şi cuplu

Sfârşitul acesta de săptămână are atuu-ul de a-ţi facilita accesul la burlaci(ăciţe) eligibile, mai ales dacă eşti în căutarea unui partener. Dacă ţi-ai găsit deja jumătatea, nu ar strica să încercaţi duminică un restaurant sau un bar nou. Pentru asta trebuie să înăbuşiţi însă tensiunile care se manifestă sâmbăta aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici