MEDIAFAX FOTO | Imaginile care au marcat săptămâna 17 - 23 august 2019

MediafaxFoto a realizat o selecţie a imaginilor care surprind evenimentele interne şi internaţionale ce au marcat ultima săptămână.

465 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX FOTO | Imaginile care au marcat săptămâna 17 - 23 august 2019

MEDIAFAX FOTO | Imaginile care au marcat săptămâna 17 - 23 august 2019

1. Viorel Moldovan, antrenorul echipei Chindia Targoviste, il felicita pe jucatorul Cristian Cherchez la finalul meciului de fotbal contra echipei Dinamo Bucuresti din etapa a VI-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri, 16 august 2019. GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

2. O mare de protestatari cu umbrele a fost fotografiată în centrul oraşului Hong Kong.

3. Preşedintele SUA, Donald Trump, îl întâmpină la Casa Albă pe preşedintele României, Klaus Iohannis.

4. Premierul Marii Britanii a fost fotografiat la o conferinţă de presă în Germania.

 

5. O familie de poate fi văzută părăsind graniţa dintre Venezuela şi Columbia. Mii de venezueleni trec Podul Simon Bolivar zilinc pentru a ajunge în Cucuta.

6. Sotia lui Gheorghe Dinca, Elena, soseste pentru a fi audiata in dosarul Caracal, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) din Bucuresti, joi 22 august 2019. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

7. Preşedintele SUA, Donald Trump, vorbeşte în timpul întâlnirii cu preşedintele României, Klaus Iohannis.

8. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea reactioneaza in timpul redeschiderii sectiei de ortopedie pediatrica din cadrul spitalului, miercuri, 21 august 2019. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a participat, miercuri, la redeschiderea sectiei de ortopedie pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Copii "Grigore Alexandrescu " , dupa ce aceasta a fost modernizata si dotata cu mese noi de operatie, din fonduri alocate de Ministerul Sanatatii. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

9. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, pozaţi în timpul întâlnirii de la Fort de Bregancon, reşedinţă prezidenţială în sudul Franţei.

10. O majoretă a fost fotografiată în timpul meciului de fotbal american dintre Buffalo Bills şi Carolina Panthers, pe 16 august 2019.

11. Un comandat din armata SUA a fost fotografiat în timp ce îşi aplica camuflajul, în timpul unui exerciţiu din Germania.

12. Antrenorul echipei Antwerp, Laszlo Boloni, fotografiat în timpul unui antrenament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici