Video METEO #azi 27 septembrie 2019: Ploi anunţate în aproape toată România/ Temperaturile maxime ale zilei

Astăzi ploile se vor restrânge şi va ploua slab doar în jumatatea de est a ţării si la munte, transmit meteorologii.

1108 afișări

ROMÂNIA, VINERI

PLOI ÎN EST ŞI LA MUNTE

Astăzi ploile se vor restrânge şi va ploua slab doar în jumatatea de est a ţării si la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sud, sud-est şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 26 de grade celsius.

ROMÂNIA, VINERI NOAPTEA

CER VARIABIL, CEAŢĂ ÎN DEPRESIUNI

La noapte cerul va fi variabil, iar minimele vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se vor înregistra 3 grade. Izolat se va forma ceaţă.

BUCUREŞTI

VREMEA SE ÎNCĂLZEŞTE ÎN WEEKEND

În Capitală sunt condiţii de ploaie doar în prima parte a zilei. După-amiază cerul devine variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. În weekend vremea se încălzeşte uşor şi vom avea temperaturi maxime de 28 de grade, valori mai ridicate decât normalul perioadei. Minimele nocturne se vor încadra între 10 şi 12 grade, mai scăzute în zona preorăşenească.

LITORAL

PLOI ŞI VÂNT CU INTENSIFICĂRI

Pe litoral vremea rămâne în continuare ploioasă, iar vântul va avea intensificări. Maximele zilei nu vor depăşi 21 de grade. La noapte cerul devine senin, iar temperaturile minime vor fi de 13 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

TEMPERATURI ÎN CREŞTERE

În weekend vremea se încălzeşte şi va ploua slab doar în jumatatea nordică a ţării şi la munte. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici