Comitetul Olimpic Italian: Eliminarea Italiei de la Cupa Mondială este un moment amar

Preşedintele Comitetului Olimpic Italian (CONI), Gianni Petrucci, a declarat, vineri, că eliminarea Italiei de la Cupa Mondială de fotbal este un moment amar pentru fotbal şi pentru întregul sport din ţară.

5 afișări
Imaginea articolului Comitetul Olimpic Italian: Eliminarea Italiei de la Cupa Mondială este un moment amar

Comitetul Olimpic Italian: Eliminarea Italiei de la Cupa Mondială este un moment amar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eliminarea echipei noastre de fotbal de la Cupa Mondială este un moment amar pentru fotbal şi pentru întregul sport din ţară. Experienţa mea în sport mă opreşte să fac un proces acum. Voi analiza lucrurile «la rece». Sunt realist: ne aflăm într-un moment opus celui în care ne afla în urmă cu patru ani, când eram primii. Din păcate, nu am avut strălucire la această Cupă Mondială, dar să nu uităm că federaţia de fotbal ne-a adus numeroase trofee mondiale, ne-a oferit multe satisfacţii", a spus Petrucci.

Reprezentativa Italiei, campioana mondială en-titre, a fost eliminată, joi, încă din faza grupelor la Cupa Mondială din Africa de Sud, în urma înfrângerii din meciul cu Slovacia, scor 3-2.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici