Presa italiană: Acasă cu ruşine/ Turneul s-a încheiat, începe procesul

"Acasă cu ruşine" a titrat cotidianul Gazzetta dello Sport, după ce echipa naţională a Italiei a fost eliminată din faza grupelor de la Cupa Mondială din Africa de Sud, fiind învinsă de selecţionata Slovaciei, scor 2-3, în ultimul meci din grupa F.

12 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Acasă cu ruşine/ Turneul s-a încheiat, începe procesul

Presa italiană: Acasă cu ruşine/ Turneul s-a încheiat, începe procesul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nimic de făcut. Slovacia, debutantă la Cupa Mondială, merge în optimi. Pentru noi turneul se termină, dar începe procesul. Italia nu a mai părăsit Cupa Mondială din faza grupelor, de la turneul din 1974, din Germania", scrie sursa citată.

Cotidianul Tuttosport a afişat o fotografie mare cu selecţionerul Marcello Lippi, iar titlul era" E vina ta". Publicaţia italiană îl acuză pe Lippi de faptul că nu a renunţat la jucătorii "bătrâni", cu care a câştigat titlul mondial în urmă cu patru ani.

"Dezastru Italia, adio mondiale", a titrat ziarul Corriere della Sera, în timp ce publicaţia L'Arena a scris "visul mondial se încheie".

Titlul din ziarul Il Giornale a fost "Mica Italie a fost dată afară de la Mondiale", iar cotidianul Il Messaggero a scris că Italia a fost umilită de Slovacia şi a terminat ultima în grupă.

Site-ul napolisport.net a titrat "Nu ne rămâne decât să plângem".

Reprezentativa Italiei, campioana mondială en-titre, a fost eliminată, joi, încă din faza grupelor la Cupa Mondială din Africa de Sud, în urma înfrângerii din meciul cu Slovacia, scor 3-2, alăturându-se finalistei din 2006, Franţa, care a părăsit competiţia tot din primul tur. Italia a acumulat două puncte în grupa F, după remizele cu Paraguay, 1-1 şi cu Noua Zeelandă, tot 1-1, şi a înregistrat o înfrângere, scor 3-2, în meciul cu Slovacia. Italia a terminat grupa F pe ultimul loc.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici