Drogba va reveni în lotul naţionalei Coastei de Fildeş după operaţia la antebraţul drept

Căpitanul reprezentativei Coastei de Fildeş, Didier Drogba, care a fost operat cu succes, sâmbătă, la Berna, după o fractură la antebraţul drept, ar urma să se alăture, luni, coechipierilor în cantonamentul din Africa de Sud, a anunţat federaţia ivoriană de fotbal, informează L'Equipe.

8 afișări
Imaginea articolului Drogba va reveni în lotul naţionalei Coastei de Fildeş după operaţia la antebraţul drept

Drogba va reveni în lotul naţionalei Coastei de Fildeş după operaţia la antebraţul drept (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu toate acestea, nu este clar încă dacă cel mai bun marcator din Premier League va putea juca în meciul de deschidere al naţionalei ivoriene la CM, împotriva Portugaliei, la 15 iunie.

"Recuperarea lui a fost extrem de încurajatoare. Se sugerează că la acest moment toate semnele sunt bune şi există multe speranţe", a declarat purtătorul de cuvânt al federaţiei, Roger Kouassi.

Didier Drogba şi-a fracturat antebraţul drept în timpul meciului amical disputat, vineri, cu Japonia, scor 2-0. El s-a accidentat în minutul 18 al partidei, în urma unei ciocniri cu japonezul Marcus Tulio Tanaka.

Coasta de Fildeş va evolua în grupa G la turneul final al Cupei Mondiale, alături de reprezentativele Braziliei, Coreei de Nord şi Portugaliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici