Fostul jucător brazilian Branco spune că fotbaliştii ar trebui să facă sex în timpul CM

Fostul jucător brazilian Branco, membru al echipei Braziliei campioană mondială în 1994, a declarat că fotbaliştii ar trebui să facă sex în timpul Cupei Mondiale deoarece acest lucru le-ar îmbunătăţi evoluţiile, informează The Sun.

18 afișări
Imaginea articolului Fostul jucător brazilian Branco spune că fotbaliştii ar trebui să facă sex în timpul CM

Fostul jucător brazilian Branco spune că fotbaliştii ar trebui să facă sex în timpul CM (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"Ce rău poate face? Fiul meu Stefano a fost conceput în timpul CM din 1994 când am petrecut o zi liberă cu soţia mea în San Francisco. Sexul este bun. Te eliberează de tensiune. Nu mai câştigasem CM de 24 de ani, aşa că nu ne-a făcut niciun rău. Ar trebui doar să fie exclus să faci sex cu soţia coechipierului. Am fost extrem de profesionişti când am câştigat CM în 94. Ne-am dus acolo să câştigăm", a afirmat Branco, în vârstă de 46 de ani.

De asemenea, Branco susţine că şi puţină băutură ajută la relaxare."Ne era permis să consumăm alcool şi beam trei sau patru pahare pentru relaxare. Ce era rău în asta? Dacă era vreo problemă, atunci nu ar mai fi existat fotbal în Anglia sau Germania, unde beau bere, sau în Italia, Franţa sau Argentina, unde se bea vin. Este o parte din cultură. Am consumat alcool în '94, l-am conceput pe fiul meu şi toată lume a spus că am fost perfecţi fizic şi tactic", a afirmat Branco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici