"Acasă în Delta Dunării" prezinte cele mai frumoase locatii, in premiera din 3 iunie

"Acasă în Delta Dunării" prezinte cele mai frumoase locatii, in premiera din 3 iunie

"Acasă în Delta Dunării" este emisiunea care vă va purta într-o călătorie inedită prin cele mai fascinante locuri ale judeţului Tulcea şi, în special, ale Deltei Dunării. Cu un total de 16 episoade, emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu data de 3 iunie, de la ora 10:30, exclusiv pe Digi24.

Difuzat în avanpremieră exclusivă pe marele ecran de la Cineplexx Băneasa, luni seara, episodul pilot a fost primit cu aplauze şi reacţii incredibile de către spectatori. Odată cu vizionarea acestuia, invitaţii la evenimentul de lansare de la cinema au fost impresionaţi de frumuseţile regiunii, cu care natura îi aşteaptă pe toţi cei curioşi.

Primul episod dezvăluie peisaje uluitoare şi păsări rare care găsesc adăpost în acest colţ de rai, inclusiv pelicanul, simbolul Deltei Dunării. Superbitatea acestor peisaje speciale le vom vedea şi de la bordul unui hotel plutitor, experimentând una dintre cele mai inedite forme de turism din această parte a ţării.

 

Comunicat furnizat şi asumat de CINEPLEXX ROMANIA SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17873

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici