Allevo si Bakken & Bæck au finalizat proiectul Whizzer

Allevo si Bakken & Bæck au finalizat proiectul Whizzer

Allevo, cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin mecanismele financiare SEE şi Norvegian 2014-2021, în cadrul Programului "Creşterea IMM-urilor din România", a finalizat luni, 29 noiembrie 2021, proiectul Whizzer, conform contractului de finantare 2018/115906.

Proiectul a fost implementat in Bucuresti si a avut o valoare totala de EUR 738.375, din care asistenta financiara nerambursabila EUR 420.000. Prin proiectul Whizzer a fost dezvoltata o aplicatie software distribuita in regim open source, construita pentru IMM-uri in scopul de a le facilita accesul la operatiuni financiare oferite ca serviciu. Grupul tinta este alcatuit din IMM-uri si banci din Romania si alte tari Europene.

Aplicatia dezvoltata prin proiect include o componenta care asigura o analiza detaliata a datelor procesate, facilitand operatiuni de reconciliere intre facturi emise sau receptionate si plati sau incasari. Aceasta componenta, care are la baza tehnologie de inteligenta artificiala, este proiectata si dezvoltata de compania Bakken & Bæck AS, o companie cu capabilitati AI avansate. Parteneriatul dintre Allevo si Bakken & Bæck AS este sustinut de relatiile bilaterale dintre Norvegia si Romania, promovate prin programul de finantare. Parteneriatul a ajutat Allevo sa beneficieze de expertiza complementara a Bakken & Bæck, pentru a construi o solutie finala relevanta industriei financiare.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de BUSINESS INFORMATION SYSTEMS ALLEVO

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15634

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici