BrandsFurniture prezintă evenimentul - Exploring Biophilic Design - Aducem natura la interior

BrandsFurniture prezintă evenimentul - Exploring Biophilic Design - Aducem natura la interior

BrandsFurniture alături de invitaţii săi vor dezbate în cadrul acestui eveniment importanţa integrării elementelor naturale în amenajările interioare, fie ele rezidenţiale sau comerciale.

“Studiaţi natura, iubiţi natura, rămâneţi aproape de natură. Nu vă va dezamăgi niciodată.” spunea Frank Lloyd Wright, unul dintre cei mai mari arhitecţi ai tuturor timpurilor. În acest context al apropierii de natură şi al importanţei integrării elementelor naturale în designul de interior, BrandsFurniture, proiectul internaţional lansat de compania DACCA ce activează de peste 15 ani în domeniul amenajărilor interioare, organizează un eveniment dedicat design-ului biofilic, al cărui invitat special este Johan Berhin, Designer & Founder Green Furniture Concept.

Johan Berhin lucrează în domeniul arhitecturii şi creează scaune şi corpuri de iluminat pentru interiorul spaţiilor publice, cu accent pe mobilierul biofil şi sustenabil.

 

Comunicat furnizat şi asumat de WhitePress SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17858

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici