Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Sibiu anuntă oficial schimbarea sediului social

Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Sibiu anuntă oficial schimbarea sediului social

Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Sibiu anuntă oficial schimbarea sediului social la o noua adresă, respectiv pe Strada Samuel von Brukenthal numărul 4.

Un sediu aflat la etajul 1 al cladirii de la numarul 4, lipit de clădirea Primariei Municipiului Sibiu, amenajat la standardele anilor în care ne aflăm, cu dotări noi de clădire inteligentă şi echipamente necesare pentru îndeplinirea atribuţiior Camerei în următorii ani.

Reamintim celor interesaţi faptul că asociaţia comerciantilor din judeţ Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judetului Sibiu este o entitate privată, autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, de utilitate publică. Ea a fost creată în urmă cu aproape 100 de ani, functionează din fonduri exclusiv private, nu avem nici un ban din bugete publice, nu suntem obligaţi să justificăm nimănui banii noştrii cu excepţia membrilor organizaţiei, suntem o entitate de utilitate publică şi nu de interes public, cu drept de lobby, rol de interfaţă între comunitatea de afaceri şi statul roman şi alte atribuţii stabilite prin lege specială!

 

 

Comunicat furnizat si asumat de CCIA Sibiu

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19346

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici