Camere dreptunghiulare de înaltă performanţă, care oferă o calitate excelentă

Camere dreptunghiulare de înaltă performanţă, care oferă o calitate excelentă a imaginii la o rezoluţie de până la 4K

Axis Communications a anunţat mai multe actualizări la seria de camere dreptunghiulare AXIS P13. Aceste modele puternice sunt ideale pentru utilizarea în diferite situaţii de supraveghere la interior.

Modelul AXIS P1385 oferă o rezoluţie de 2 MP, AXIS P1387 de 5 MP, iar modelul AXIS P1388 oferă o rezoluţie excelentă de 8 MP. Camerele dispun de un obiectiv interschimbabil şi suport i-CS, care fac posibilă schimbarea obiectivului. În plus, diafragma de precizie P-Iris asigură imagini cu un nivel mai ridicat de contrast, claritate, rezoluţie şi profunzime a câmpului.

Camerele din seria AXIS P13 sunt echipate cu tehnologie Lightfinder 2.0, şi Forensic WDR,, oferind culori reale şi detalii excelente în condiţii de luminozitate redusă sau semi-întuneric. Stabilizarea electronică a imaginii conferă imagini stabile în pofida vibraţiilor, iar profilurile scenei pot fi optimizate automat pentru a se potrivi perfect anumitor scenarii specifice. În plus, datorită funcţiei de detectare a şocurilor şi alarmei anti-vandalizare, acestea vor trimite o notificare în cazul oricărei tentative de a interfera cu camera.

 

Comunicat furnizat si asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19389

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici