Conferinţă Online "Programul Regional Sud Vest Oltenia

Conferinţă Online "Programul Regional Sud Vest Oltenia - Îmbunătăţirea competitivităţii şi a inovării în microîntreprinderi"

Conferinţă Online "Programul Regional Sud Vest Oltenia - Îmbunătăţirea competitivităţii şi a inovării în microîntreprinderi"
29 mai 2024, ora 16:00 - Conferinţă Online via Zoom
Goodwill Consulting invită antreprenorii din regiunea Sud Vest Oltenia la conferinţa online "Îmbunătăţirea competitivităţii şi a inovării în microîntreprinderi", un eveniment crucial pentru orice antreprenor în căutare de finanţare europeană pentru extinderea şi diversificarea afacerilor. Conferinţa este programată pentru miercuri, 29 mai 2024, începând cu ora 16:00, şi va fi găzduită pe platforma Zoom.

 

Comunicat furnizat si asumat de GOODWILL CONSULTING GWC S.R.L.

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19507

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici