Controlaţi eficient proiectele companiei cu noua soluţie SocrateRM

Controlaţi eficient proiectele companiei cu noua soluţie SocrateRM

Urmăriţi integral proiectele de la lansare până la facturare, rămânând profitabil prin optimizarea alocării resurselor!

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România cu o experienţă de 28 de ani în dezvoltarea de soluţii de business, anunţă disponibilitatea unui nou produs software destinat companiilor care lucrează cu mai multe resurse şi care derulează mai multe proiecte simultan.

SocrateRM este o soluţie completă pentru managementul resurselor şi al proiectelor, a cărei dezvoltare a pornit de la o nevoie reală, internă, a companiei şi care, după doi ani de zile, graţie pasiunii şi energiei echipei BITSoftware, s-a transformat într-un nou produs din portofoliul companiei.

„Aveam nevoie de o soluţie pentru managementul resurselor care să răspundă cerinţelor noastre de gestionare a proiectelor în care eram implicaţi”, a declarat Remus Cazacu, Director General şi fondator al BITSoftware, completând: „Nevoia a fost confirmată în urma unei cercetări pe piaţa de servicii profesionale, iar dezvoltarea unei soluţii proprii, flexibile şi configurabile, a fost opţiunea naturală la acel moment.”

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15875

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici