Corteva Agriscience lansează biostimulatorul cu rol în eficientizarea nutriţiei Utrisha™ N în Europa

Corteva Agriscience lansează biostimulatorul cu rol în eficientizarea nutriţiei Utrisha™ N în Europa

Corteva Agriscience a lansat în Europa Utrisha™ N, biostimulatorul cu rol în eficientizarea nutriţiei, ca parte a portofoliului de produse biologice, contribuind astfel la îndeplinirea cererii mai sustenabile de produsele de protecţie a plantelor.

Utrisha™ N este o sursă alternativă de azot care poate furniza plantelor in vegetatie azot suplimentar pentru a facilita creşterea lor.

Acestă tehnologie inovativă oferă valoare prin eficienţa gestionării integrate a nutriţiei în condiţii naturale de câmp, adaptându-se la nevoile de creştere a plantelor şi contribuind în mod sustenabil la maximizarea potenţialului de producţie. Acest produs va fi disponibil pentru o gamă largă de culturi, inclusiv culturi de câmp, legume, livezi, struguri şi va fi lansat în toată Europa cu excepţia Turciei, Ţărilor de Jos şi ţările nordice.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de CORTEVA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15641

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici