Crypto.ro lansează o serie de podcasturi educative despre criptomonede

Crypto.ro lansează o serie de podcasturi educative despre criptomonede

Începând din această lună veţi putea viziona o serie de podcasturi realizate de echipa crypto.ro. Această serie îşi propune să informeze şi să educe românii interesaţi de activele digitale.

În primul episod avem şansa să-l cunoaştem pe Alex Numeris, fondatorul crypto.ro, un antreprenor de succes care s-a întors în România după 7 ani petrecuţi în SUA.

Alex are o viziune diferită a viitorului şi ne explică de ce ar trebui să fim atenţi la ceea ce se întâmplă în spaţiul cripto. El relatează despre cum a minat 15.000 de Bitcoin şi care a fost soarta lor, cum a ajuns în SUA la 20 de ani, de ce a investit în ICO-ul Cardano, dar şi cum a fondat compania crypto.ro, principala platformă cripto din România.
 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de ORGUNO COM SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16271

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici