Cum creeaza BabyBjorn sistemele de purtare pentru bebelusi

Cum creeaza BabyBjorn sistemele de purtare pentru bebelusi

Apropierea dintre bebelus si parinte a facut intotdeauna parte din principiilele de baza BabyBjorn. Ne-am inspirat din cercetarile facute la sfarsitul anilor ‘60 care au aratat faptul ca un contact frecvent intre parinti si corpul bebelusului sunt benefice pentru dezvoltarea si bunastarea micutului.

Am dezvoltat o linie de sisteme de purtare incepand din anul 1973, fiind intotdeauna in stransa legatura si colaborare cu experti medicali, precum si cu familii - pentru a sti mereu care sunt nevoile reale ale parintilor. De atunci, arta purtarii bebelusilor in sisteme ergonomice a crescut, s-a dezvoltat si multumita unor promotori ai ideii de 'purtare' un numar din ce in ce mai mare de bebelusi sunt purtati cu ajutorul sistemelor de purtare ergonomice.

 

 

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13884

 

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici