DN AGRAR adoptă noi instrumente interactive de comunicare cu investitorii

DN AGRAR adoptă noi instrumente interactive de comunicare cu investitorii: Investor Day şi website nou

DN AGRAR Group (BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, cu producţie de lapte de vacă şi producţie vegetală, îşi extinde instrumentele utilizate pentru comunicarea cu investitorii şi adoptă practici proactive în dialogul cu aceştia.

Compania a lansat un nou website, într-un format intuitiv, conceput pentru a oferi investitorilor şi altor părţi interesate un acces facil la informaţii şi instrumente interactive pentru a analiza performanţa companiei şi evoluţia în piaţa de capital.

DN AGRAR comunică proactiv şi constant cu investitorii, inclusiv prin intermediul unor comunicări de tip newsletter. Compania organizează pentru prima data în acest an un eveniment de tipul Investor Day - „Ziua Investitorilor”, în 12 iunie, pentru a prezenta activitatea companiei din cadrul a două ferme.

 

Comunicat furnizat şi asumat de S.C VERTIK TOGETHER SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17880

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici