ECOTIC: lider în domeniul managementului deşeurilor electrice

ECOTIC: lider în domeniul managementului deşeurilor electrice

ECOTIC scrie o nouă pagină în istoria colectării deşeurilor electrice şi electronice din România atingând pragul de 400.000 tone DEEE colectate şi reciclate şi contribuind, astfel, la tranziţia către o economie circulară.

Despre ECOTIC

ECOTIC este prima organizaţie de transfer a responsabilităţii în managementul deşeurilor de echipamente electrice şi electronice a producătorilor care pun pe piaţă echipamente electrice.

Activitatea ECOTIC cuprinde: colectarea şi reciclarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice în vederea atingerii ţintelor de colectare conform legii, conştientizarea populaţiei prin programe dedicate, implementarea şi punerea la dispoziţie de soluţii de colectare a deşeurilor electrice, implicare în dezvoltarea contextului legislativ la nivel naţional.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de ECOTIC

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19378

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici