Exit by Choice - primul start-up din România care pregăteşte antreprenorii

Exit by Choice - primul start-up din România care pregăteşte antreprenorii pentru un business exit de succes

Dan Berteanu, fondatorul Exit by Choice, este totodată şi primul antreprenor român certificat în aplicarea metodologiei The Value Builder System™, validată internaţional de 65.000 de businessuri şi antreprenori.

Companiile din domeniul IT pot aplica gratuit la primul program educaţional lansat de Exit by Choice, FREEDOM Project in IT .

Ce defineşte succesul unui business şi reuşita unui antreprenor? Preponderent, răspunsurile la aceste întrebări conţin noţiunile de „profit”, „venituri”, „încasări”, cu obiectivul stabilităţii financiare şi visul libertăţii personale. Însă nu mulţi sunt antreprenorii români care includ pe lista de acţiuni şi „exitul” din afacere, pregătind businessul sau pe sine pentru acest pas care, implementat strategic, le poate oferi acestora împlinirea tuturor obiectivelor. „Acesta este un subiect mai puţin abordat şi pus în practică in România, unde businessul nu este văzut doar ca un asset şi unde acesta mai degrabă defineşte antreprenorul ca individ. Suntem obişnuiţi să vedem doar existenţa businessului ca pe o sursă de venit şi împlinire, nu şi absenţa sa şi confundăm această existenţă cu a noastră, de cele mai multe ori în detrimentul a exact lucrurilor şi timpului liber pe care ni le dorim cel mai mult”, precizează Dan Berteanu, fondatorul primului start-up din România care pregăteşte antreprenori şi businessuri pentru un exit de succes, Exit by Choice, şi al programului FREEDOM Project in IT, destinat industriei IT.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Fabrica de PR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17027

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici