Irina Peptine este noul Director de Marketing Schneider Electric România, Moldova şi Armenia

Irina Peptine este noul Director de Marketing Schneider Electric România, Moldova şi Armenia

Irina Peptine a fost promovată din luna aprilie în funcţia de Director de Marketing Schneider Electric pentru România, Moldova şi Armenia. În noul său rol, Irina se alătură echipei de management din România, valorificându-şi experienţa vastă în companie şi specializarea în marketing. Irina Peptine îl înlocuieşte în această funcţie pe Valentin Vasile, care deţine acum un rol cu responsabilităţi regionale în cadrul organizaţiei, respectiv South East Europe Digital Energy VP.

Cu o carieră de 18 ani în cadrul Schneider Electric, Irina Peptine a absolvit Facultatea de Energetică în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi şi-a început imediat parcursul profesional în companie. De-a lungul timpului, a deţinut mai multe roluri în Departamentul de Marketing, acumulând o experienţă complexă şi nuanţată. În ultimii ani, a fost Channel Marketing Manager pentru România, Moldova şi Armenia, având responsabilităţi de coordonare şi implementare a strategiei Schneider Electric în relaţiile comerciale cu partenerii şi clienţii finali.

Prin abordarea sa strategică şi orientarea către rezultate, Irina a reuşit să consolideze relaţiile cu partenerii de afaceri şi să dezvolte programe de marketing eficiente, contribuind la rezultatele excelente ale companiei atât în sondajele de satisfacţie a clienţilor, cât şi în business.

 

Comunicat furnizat si asumat de Schneider Electric

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19410

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici