LANCERIA, primul proiect crypto românesc care a început integrarea Metaverse

LANCERIA, primul proiect crypto românesc care a început integrarea Metaverse – conceptul futurist considerat “noul internet”

LANCERIA, compania cu capital românesc care realizează cea mai avansată şi inovatoare platformă dedicată celor 1,2 miliarde de freelanceri din toată lumea, anunţă că lucrează deja de câteva săptămâni la integrarea tehnologiei Metaverse în platforma care va fi lansată în primăvara viitoare.

Lanceria este primul proiect crypto românesc care a început efectiv implementarea conceptului Metaverse în produsul său, în vreme ce alte proiecte şi-au declarat deocamdată doar interesul.

Ce este Metaverse? Ce va face Lanceria prin Metaverse?

"Metaverse - future of work" este viitorul industriei de freelancing si posibil chiar al antreprenoriatului! Imagineaza-ti o lume virtuala in care intri si iti expui portofoliul si profilul de freelancing pe fatada unui zgarie-nori, sau intr-un birou personalizat, al caror proprietar poti fi chiar tu, iar angajatorii, veniti si ei la fata locului, in spatiul virtual, pot sa iti urmareasca munca si sa vina cu noi oferte!”, declară Săraru Sebastian Mihai - CEO-ul Lanceriei.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15632

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici