LASTING System devine distribuitor autorizat Ubiquiti în 7 state din Europa de Est

Brandul Ubiquiti reuneşte o gamă largă de produse şi soluţii pentru comunicaţii de date wireless, reţelistică, supraveghere video şi control acces.

LASTING System S.A., distribuitor de soluţii şi servicii IT&C cu valoare adăugată, a încheiat un parteneriat cu compania americană Ubiquiti, un important producător de soluţii hardware şi software pentru comunicaţii de date wireless, reţelistică, supraveghere video şi control acces. Conform acordului de parteneriat, LASTING System devine distribuitor autorizat Ubiquiti în România, Republica Moldova, Bulgaria, Macedonia de Nord, Albania, Kosovo şi Slovenia.

Produsele Ubiquiti se regăsesc deja în oferta LASTING System, venind în completarea portofoliului existent al companiei noastre în zona de soluţii wireless, networking, control acces şi supraveghere video pentru organizaţii.

În plus, LASTING System este distribuitor autorizat cu canal oficial de service pentru Ubiquiti în toate cele 7 state menţionate anterior, oferind consultanţă şi suport tehnic partenerilor reselleri şi clienţilor care achiziţionează produsele şi soluţiile oferite de compania americană.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Lasting System

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15531

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici