LASTING System devine partener Zoom în România

Brandul Zoom extinde şi completează portofoliul de soluţii pentru comunicaţii unificate al LASTING System.

LASTING System S.A., distribuitor de soluţii şi servicii IT&C cu valoare adăugată, a încheiat un parteneriat cu Zoom în România.

Astfel, soluţia de videoconferinţă dezvoltată de compania americană Zoom Video Communications (cunoscută la nivel global drept Zoom) se alătură portofoliului LASTING System (https://distributie.lasting.ro/), aducând un partener cu recunoaştere şi prezenţă globală mai aproape de mediul de business din România.

Parteneriatul cu Zoom consolidează oferta existentă a LASTING System: compania cu sediul central în Timişoara pune la dispoziţia partenerilor săi o gamă variată de dispozitive pentru voce, audio şi videoconferinţe, aceste echipamente fiind deja integrate nativ şi certificate pentru Zoom. Odată cu semnarea parteneriatului cu Zoom, LASTING oferă soluţii complete în zona de comunicaţii unificate, venind în întâmpinarea nevoilor din piaţă printr-un model ”one stop shop” prin care clienţii au acces la soluţii complexe în mod rapid şi eficient.

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Lasting System

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15485

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici