LASTING System S.A. adaugă în portofoliu soluţiile audio-video EPOS

LASTING System S.A. adaugă în portofoliu soluţiile audio-video EPOS

LASTING System S.A., distribuitor de produse şi soluţii IT cu valoare adăugată (VAD), şi-a extins recent portofoliul prin încheierea unui parteneriat cu EPOS, un brand premium care produce şi comercializează soluţii audio-video la nivel global.

Astfel, LASTING System devine distribuitor oficial al portofoliului de produse audio-video EPOS atât în România, cât şi într-o serie de ţări din Europa de Est, mai exact: Albania, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia şi Slovenia.

EPOS face parte din Demant Group, organizaţie cunoscută până în anul 2020 ca Sennheiser Communications. La momentul actual, EPOS are ca principal obiect de activitate dezvoltarea şi livrarea de soluţii AV pentru segmentul de piaţă enterprise. Ca urmare a parteneriatului încheiat cu LASTING, soluţiile EPOS devin parte intregrantă a portofoliului de comunicaţii unificate (UC) al companiei noastre, oferind partenerilor reselleri şi clienţilor LASTING acces la o gamă mai largă şi mai variată de soluţii profesionale AV configurate special pentru modelul de lucru hibrid şi la distanţă.

 

 

Comunicat furnizat şi asumat de Lasting System

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17731

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici