Lemon Office Design semnează proiectul de amenajare a birourilor Superbet de la One Cotroceni Park

Lemon Office Design semnează proiectul de amenajare a birourilor Superbet de la One Cotroceni Park

Lemon Office Design, divizia de amenajări office a companiei Lemon Interior Design, anunţă un parteneriat cu compania Superbet pentru crearea şi implementarea conceptului de amenajare a birourilor Superbet de la One Cotroceni Park. Cel mai mare operator de pariuri sportive a anunţat anul trecut că îşi va reloca sediul în cadrul clădirii de birouri de la One Cotroceni Park, unde va ocupa un spaţiu cu o suprafaţă de 10.213 metri pătraţi, compus din zone office şi terasă.

„Colaborarea cu echipa Superbet a fost o bună ocazie pentru noi să punem în practică toată experienţa şi expertiza acumulate de-a lungul timpului în amenajarea unui spaţiu atât de generos şi, totodată, atât de ofertant pentru noi ca designeri. Ne bazăm pe o echipă de excelenţă în domeniu şi suntem bucuroşi să putem oferi un concept care să răspundă noii viziuni a companiei şi care să încorporeze actuala identitate de brand a Superbet”, a declarat Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.

Compania Superbet a ales să pună accent pe îmbunătăţirea mediului de lucru odată cu relocarea birourilor în clădirea din cadrul dezvoltării mixte One Cotroceni Park. Suprafaţa desfăşurată generoasă, accesul la facilităţi şi confortul se împletesc cu un design contemporan al spaţiului de lucru. Echipa Lemon Office Design s-a pliat pe noua viziune de brand a Superbet, creând un spaţiu nu doar funcţional, remarcabil din punct de vedere estetic, ci şi cu o identitate puternic recognoscibilă, în acord cu valorile companiei.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Fabrica de PR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16017

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici