Meda aniversează 25 de ani de existenţă şi pregăteşte un plan important de investiţii

Meda aniversează 25 de ani de existenţă şi pregăteşte un plan important de investiţii

Compania Meda, unul dintre cei mai importanţi producători de mezeluri din ţară, aniversează anul acesta 25 de ani de existenţă. De la înfiinţare şi până acum, Meda a crescut în mod constant consolidându-şi poziţia în piaţa de mezeluri din România. Compania a evoluat şi s-a adaptat la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor, oferind produse de calitate superioară sub bine-cunoscutul slogan „Tot ce-i mai gustos din carne!”.

Ultimii 3 ani au fost marcaţi de multe provocări - criza sanitară Covid, criza cauzată de războiul din Ucraina, inflaţie – dar compania a reuşit să-şi consolideze poziţia în piaţă menţinând o înaltă calitate a produselor.

„Suntem mândri de performanţele noastre şi ne exprimăm recunoştinţa întregii echipe, clienţilor noştri şi partenerilor pentru susţinerea acordată pe parcursul celor 25 de ani de activitate. Această perioadă a presupus eforturi constante şi investiţii semnificative, însă, în acelaşi timp, ne-a oferit şi satisfacţii importante. Deşi preferinţele consumatorilor români au evoluat, Meda a rămas relevantă şi actuală, adaptându-se mereu la schimbările din piaţă. Acest lucru ne motivează să continuăm să investim în creştere şi inovaţie, abordând cu încredere orice provocări şi obstacole care se pot ivi pe parcurs pentru a rămâne prima opţiune pentru clienţii şi partenerii noştri.", declară Luchi Georgescu, fondatoarea Meda.

 

Comunicat furnizat şi asumat de 2ActivePR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17874

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici