Provocarea VERII 2022

EDIŢIA A-II-A A CAMPANIEI ANITFUMAT ”RENUNŢI ŞI CÂŞTIGI”

„Renunţi şi Câştigi” este o campanie de promovare a sănătăţii, destinată persoanelor care doresc să renunţe la fumat. Scopul programului este îmbunătăţirea calităţii vieţii şi a speranţei de viaţă prin schimbarea obiceiurilor. Provocarea presupune renunţarea la fumat pentru o perioadă de şase săptămâni.

Înscrierea pentru participarea în concurs a debutat la 1 aprilie şi se va încheia în 31 mai 2022. Cele 6 săptămâni de abstinenţă de la fumat vor începe în data de 1 iunie şi se vor încheia pe 12 iulie. În acest timp, participanţii vor beneficia de consiliere online, psihologică şi medicală gratuită.

Fiecare participant care va respecta regulamentul campaniei publicat pe pagina de internet renuntisicastigi.ro, va fi considerat câştigător şi va putea participa la tragerea la sorţi a Marelui Premiu, unul din cele 3 premii în valoare de 1200 euro. Fiecare participant va primi un premiu oferit de Editura Viaţă şi Sănătate, dar şi produse alimentare oferite de companiile SanoVita şi Active Life.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Uniunea de conferinte a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16272

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici