Prysm se alătură grupului VITAPROTECH

Prysm se alătură grupului VITAPROTECH

UltraVision Consult, partener strategic pentru ţările din Europa Centrală şi de Sud-Est al companiei Prysm Software, a anunţat că partenerul său Prysm se alătură Grupului VITAPROTECH, lider pe piaţa din Franţa de soluţii de securitate Premium.

Grupul VITAPROTECH îşi întăreşte poziţia şi accelerează dezvoltarea de soluţii software de securitate, consolidând totodată divizia de monitorizare, prin achiziţia Prysm Software. Fondată în anul 1996, Prysm este un dezvoltator francez de soluţii software integrate de comadă şi control (PSIM – Physical Security Information Management). Bazate pe standarde deschise, acestea oferă flexibilitate sporită şi uşurinţă în instalare, garantând independenţa utilizatorilor finali şi unificarea unor medii diferite. La nivel mondial compania are mai mult de 150 parteneri instruiţi în utilizarea platformei PSIM AppVision.

”Investiţia strategică făcută de VITAPROTECH în achiziţia Prysm Software este o dovadă de consolidare a grupului, companiile dezvoltând un parteneriat de tradiţie care acum conduce la o întărire a prezenţei grupului în piaţa de securitate. Pentru noi acest demers al partenerului nostru este de bun augur şi ne aşteptăm la o capacitate sporită de investiţie în dezvoltarea produsului AppVision şi consolidare a poziţiei sale în piaţa platformelor PSIM”, a declarat Florin MARICA, director general UltraVision Consult România, reprezentant pentru Europa Centrală şi de Sud-Est al companiei PRYSM, acum parte din VITAPROTECH.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15853

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici