SGS ÎŞI CONSOLIDEAZĂ POZIŢIA DE LIDER MONDIAL ÎN DOMENIUL TESTĂRII PRODUSELOR COSMETICE

SGS ÎŞI CONSOLIDEAZĂ POZIŢIA DE LIDER MONDIAL ÎN DOMENIUL TESTĂRII PRODUSELOR COSMETICE PRIN ACHIZIŢIONAREA IEC

SGS a ajuns la un acord pentru achiziţionarea „Institut d'Expertise Clinique” (IEC), o importantă organizaţie de cercetare clinică în domeniul cosmeticelor care oferă soluţii avansate de testare clinică. IEC efectuează studii multicentrice de siguranţă şi eficacitate, teste in vitro, analize senzoriale şi teste de consum în domeniul produselor cosmetice dermatologice şi oftalmologice, de îngrijire personală şi igienă.

Înfiinţată în 1990 şi având sediul central în Franţa, IEC derulează operaţiuni în Europa, Asia şi Africa, având o bază internaţională de clienţi formată din cele mai prestigioase nume globale din industria cosmetică.

Firma are circa 150 de angajaţi cu normă întreagă. Finalizarea achiziţiei este supusă condiţiilor obişnuite prealabile vânzării, inclusiv procedurilor de consultare cu angajaţii din Franţa.

 

Comunicat furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19819

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici