Show-ul TV Midnight Poker revine în 2023 cu 16 ediţii şi un nou format - Mystery Bounty Edition

Show-ul TV Midnight Poker revine în 2023 cu 16 ediţii şi un nou format - Mystery Bounty Edition

Începând cu luna februarie 2023, super show-ul TV Midnight Poker 888 revine cu nu mai puţin de 16 noi ediţii, programate în fiecare zi de vineri din perioada 10 februarie - 26 mai.

Deja consacrat în rândul iubitorilor de poker, show-ul TV Midnight Poker 888 revine în acest an cu un plus de adrenalină în cadrul unui nou format. Pe lângă fondul de premiere garantat de 5.000$, pus în joc la fiecare show live televizat la B1TV, fiecare jucător va avea şansa la un premiu extra Mystery Bounty de fiecare dată când va elimina din joc un adversar.

Organizatorii anunţă premii totale de peste 50.000$ în plicurile cu recompense misterioase primite la eliminarea adversarilor, marele premiu fiind un pachet VIP 888poker LIVE.

Câştigătorul fiecărei ediţii Midnight Poker TV Show - Mystery Bounty Edition va pleca acasă cu un premiu de 2.000$, cel de-al doilea clasat va primi 1.000$, jucătorii de pe poziţiile 3, 4 şi 5 vor primi câte 500$, penultimul clasat 300$, iar primul jucător eliminat va primi un premiu de 200$. Aşadar, nimeni nu pleacă acasă fără un premiu de minim 200$.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de tipzor media

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17300

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici