Spray-ul nazal Taffix ™ testat de israelieni pentru varianta Omicron

Spray-ul nazal Taffix ™ testat de israelieni pentru varianta Omicron

După realizarea în cursul anului trecut a mai multor studii de laborator în care se demonstrează o eficienţă între 99% şi 100% a sprayului nazal Taffix ™ în ceea ce priveşte blocarea şi inactivarea coronavirusurilor SARS-CoV-2 inclusiv cele de tip Alfa, Beta si Delta, cercetătorii companiei Nasus Pharma au început încă din luna noiembrie a anului trecut studiul pentru varianta Omicron a SARS-CoV-2 iar rezultatele de pană acum sunt cele aşteptate.

De altfel, după cum afirmă cercetătorii Nasus Pharma, rezultatele obţinute nu sunt surprinzătoare avand ȋn vedere ca Omicron este o versiune a variantei Beta a SARS-CoV-2 (Africa de Sud) iar tehnologia folosită pentru crearea Taffix ™ precum şi de modul cum acesta inactivează şi blochează virusurile respiratorii şi-a dovedit eficienţa asupra variantelor anterioare ale SARS-CoV-2.

„Pe măsură ce noile variante provoacă o creştere mai mare şi mai rapidă a infecţiilor în întreaga lume, există o nevoie urgentă de soluţii care să permită reluarea activităţilor economice şi sociale în siguranţă. Dinamica în schimbare a virusului şi apariţia continuă a mutaţiilor suplimentare reprezintă o provocare pentru sănătatea publică. Noile noastre date demonstrează că Taffix poate fi util în prevenirea răspândirii acestor noi variante, suplimentar celorlalte măsuri de protecţie recomandate. Odată cu utilizarea în creştere la nivel global a Taffix, am învăţat cât de important este o protecţie suplimentară pentru a facilita revenirea în siguranţă la o viaţă normală.” a declarat Udi GILBOA, Chairman of the Board Nasus Pharma Israel.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de S.C. ADCLA WORLD MEDIA S.R.L

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15812

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici