Synology anunţă DiskStation DS423, un NAS cu 4 bay-uri pentru acasă sau la birou

Synology anunţă DiskStation DS423, un NAS cu 4 bay-uri pentru acasă sau la birou

Synology anunţă lansarea lui DiskStation DS423, o unitate cu 4 bay-uri din seria Value, concepută ca o soluţie de stocare multifuncţională pentru companii mici sau utilizare casnică.

"Fiind o soluţie compactă, DS423 vine cu tot ceea ce au nevoie utilizatorii", a declarat Michael Wang, Product Manager la Synology Inc. "De la back-up şi gestionarea fişierelor şi până la configurarea unui sistem de supraveghere pentru a proteja bunurile fizice, DS423 vine cu o serie de caracteristici utile de la prima utilizare."

Cu suport pentru un maxim de 72 TB de stocare brută, dimensiunea şi capacitatea lui DS423 îl fac perfect pentru cei care lucrează de acasă. De asemenea este ideal şi pentru companiile mici care doresc să-şi consolideze datele pe o platformă centralizată şi să obţină acces la aplicaţiile esenţiale de gestionare a datelor de la Synology.

 

Comunicat furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17865

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici