Wings – ansamblu rezidenţial emblematic din Cluj Napoca a avut inaugurarea zilele trecute

Wings – ansamblu rezidenţial emblematic din Cluj Napoca dezvoltat de Studium Green a avut inaugurarea zilele trecute

Într-o atmosferă de poveste, participanţii au vizitat ansamblul şi au vazut Clujul de la înaltime. Evenimentul a avut loc în gradina urbană a complexului, în jurul amfiteatrului. Echipa de arhitecţi implicată în realizarea proiectului a declarat:

“Suntem entuziaşti să vedem ideile noastre puse în practică. Suntem fericiţi si pentru că spaţiile gândite sa faciliteze socializarea viitorilor locatari au fost suficiente chiar şi pentru organizarea unui asemenea eveniment”.

Seara a fost absolut memorabilă, fiind incheiată cu un moment unic de acrobaţie – o plimbare la înaltime între cele doua aripi ale ansamblului şi cu un foc de artificii.

Comunicat de presă furnizat şi asumat de AMPRENTA ADVERTISING S.R.L

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15409

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici