16 cadre medicale de la Spitalul Colentina şi alte 34 de la Spitalul Victor Babeş sunt infectate cu noul coronavirus

  • Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale anunţă că 16 cadre medicale şi 3 angajaţi TESA de la Spitalul Colentina au fost depistaţi pozitiv
  • Cadrele medicale au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus în urma testării a 300 de angajaţi implicaţi direct sau indirect în tratarea pacienţilor cu Covid 19
  • Spitalul Clinic Colentina este desemnat de autorităţi spital suport pentru pacienţii Covid 19
  • 34 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babeş din Capitală au noul coronavirus, însă sunt asimptomatice
2464 afișări
Imaginea articolului 16 cadre medicale de la Spitalul Colentina şi alte 34 de la Spitalul Victor Babeş sunt infectate cu noul coronavirus

16 cadre medicale de la Spitalul Colentina şi alte 34 de la Spitalul Victor Babeş sunt infectate cu noul coronavirus

16 cadre medicale şi 3 angajai TESA de la Spitalul Colentina au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Toate persoanele infectate sunt asimptomatice şi sunt internate în acest moment în Spitalul Colentina. 

În unitatea sanitară se face deja anchetă epidemiologică iar procesul de testare a angajaţilor spitalului  va continua în perioada următoare. 

Spitalul Clinic Colentina are alocat un număr de 445 de paturi pentru pacienţii cu Covid 19, din care 31 sunt pentru terapie intensivă. 

Surse din cadrul Spitalului Colentina au confirmat de dimineaţă pentru mediafax că nouă cadre medicale infectate cu noul coronavirus sunt de pe secţia de ATI 1 a unităţii sanitare. 

Cei din Adminstraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale  spun şi că  la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Victor Babeş din Capitală, unitate aflată în prima linie a tratării pacienţilor cu Covid 19 , sunt 34 de cadre medicale infectate, toate fiind acum fără simptome. 

În acelaşi timp, o infirmieră de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino a fost testată pozitiv cu SARS Cov 2, iar acum este internată la Spitalul Victor Babeş. Infiermiera nu s-a infectat la  serviciu, ci a luat virusul de la unul dintre membrii familiei ei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici