Adjunctul ambasadorului britanic în Ungaria a murit de coronavirus la vârsta de 37 de ani

  • Adjunctul ambasadorului britanic în Ungaria a murit după ce a contractat coronavirus
  • Părinţii săi aduc un omagiu fiului lor „amuzant şi generos”
  • Familia le cere jurnaliştilor dreptul la intimitate
20948 afișări
Imaginea articolului Adjunctul ambasadorului britanic în Ungaria a murit de coronavirus la vârsta de 37 de ani

Adjunctul ambasadorului britanic în Ungaria a murit de coronavirus la vârstă de 37 de ani

Într-o declaraţie, părinţii lui au spus că „Steven era un fiu şi un nepotul iubit de întreaga familie. Era amabil, amuzant şi generos. A fost întotdeauna visul lui să lucreze pentru Biroul de Externe şi a fost foarte fericit să reprezinte Marea Britanie. Suntem devastati de pierderea lui si le cerem jurnaliştilor să ne acorde intimitate in acest moment tragic”.

Steven Dick şi-a început cariera în 2005, la Banca Scoţiei, în calitate de stagiar absolvent, unde a petrecut trei ani, înainte de a trece la Direcţia Migraţii a Oficiului pentru Externe în Comunitatea Naţiunilor. Apoi a fost numit ofiţer politic la ambasada britanică din Kabul.

Secretarul de externe, Dominic Raab, a declarat: „Sunt devastat de veştile despre moartea lui Steven. A fost un diplomat dedicat şi şi-a reprezentat ţara cu mare pasiune. Tuturor celor care l-au cunoscut şi au lucrat cu Setevan le va fi dor de el.

Până în prezent Ungaria a înregistrat 226 de cazuri de pandemie mortală şi 10 decese.

Autor: Bogdan Nicolai

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici