Alertă la Sibiu, după ce un avion cu 90 de persoane din zona roşie a aterizat pe aeroport

Un avion cu 90 de persoane la bord, care ar veni din zona roşie de coronavirus, a aterizat, miercuri, la Sibiu. Autorităţile iau în calcul fie să îi retrimită pe pasageri în Germania, fie să îi preia în carantină, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

19007 afișări
Imaginea articolului Alertă la Sibiu, după ce un avion cu 90 de persoane din zona roşie a aterizat pe aeroport

Alertă la Sibiu, după ce un avion cu 90 de persoane din zona roşie a aterizat pe aeroport

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un zbor de la Stuttgart care a aterizat la ora 12, pe Aeroportul Internaţional Sibiu.

Acesta ar avea la bord circa 90 de persoane, despre care există bănuiala că vin din zona roşie de coronavirus.

Persoanele aflate la bord sunt verificate, la ora transmiterii ştirii, uar echipele medicale urmează să stabilească dacă aceştia vor fi retrimişi în Germania sau vor fi preluaţi cu autocare şi duşi în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici