Alte patru cazuri de coronavirus au fost confirmate în România. Bilanţul ajunge la 13

  • Alte patru cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate în România.
  • Astfel, numărul total al celor infectaţi ajunge la 13, au transmis reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică (GCS) privind situaţia COVID-19 în România.
  • A fost confirmat şi primul caz de coronavirus din Capitală.
6444 afișări
Imaginea articolului Alte patru cazuri de coronavirus au fost confirmate în România. Bilanţul ajunge la 13

Sursa: Profimedia Images

UPDATE ora 19.30 Încă un caz de infectare cu noul coronavirus în România

 

Un bărbat de 72 de ani, din Galaţi, care a venit din Lombardia, a fost confirmat, sâmbătă, cu noul coronavirus. Acesta este al 13-lea caz la nivel naţional. CITEŞTE ÎN CONTINUARE

 

UPDATE ora 17.20 Primul caz de infectare cu noul coronavirus depistat la Bucureşti

 

Cel de-al 12-lea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat la nivel naţional, au anunţat reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică privind situaţia COVID-19 în România. E vorba despre un bărbat din Bucureşti, de 49 de ani întors pe 27 februarie din Italia, dintr-o zonă neafectată. CITEŞTE ÎN CONTINUARE

 

Alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate în România

 

„Un caz priveşte o tânără de 15 ani din Timişoara, care studiază în aceeaşi unitate de învăţământ cu ceilalţi doi tineri de 16 ani din Timişoara, dar într-o altă clasă. La acest moment cursurile instituţiei de învăţământ sunt suspendate până pe 11 martie a.c., urmând ca în cursul zilei de luni, 9 martie a.c., comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă să decidă suspendarea cursurilor până la 14 zile”, potrivit unei informă a Grupului de Comunicare Strategică remise, sâmbătă MEDIAFAX.

Tânăra de 15 ani s-a prezentat în cursul zilei de vineri la Spitalul de Copii din Timişoara. Ea prezenta simptome de febră şi tuse. Astfel, a fost luată decizia internării şi prelevării de probe la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara.

Sursa citată mai spune că, în prezent, starea sa de sănătate a fetei din Timişoara este ameliorată, fără febră.

Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în acelaşi avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de ieri cu infecţie cu noul coronavirus (COVID-19).

Fata din Hunedoara este asimptomatică şi va fi internată la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara.

Vineri, a fost confirmat un nou caz de coronavirus, fiind vorba despre bărbat de 40 de ani, din Hunedoara, care a călătorit la Bergamo, Italia. Bărbatul a fost, vineri, internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

La nivel naţional sunt 16 persoane în carantină, iar pentru alte 12.927 de persoane a fost dispusă măsura auto-izolării la domiciliu, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică privind situaţia coronavirus în România.

Din cele nouă cazuri confirmate cu infecţia noului virus până vineri, trei persoane au fost declarate vindecate şi externate deja, potrivit sursei menţionate. Restul de şase persoane purtătoare ale virusului sunt internate în centre medicale din Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi şi Craiova.

„Pacienţii internaţi la Timişoara şi Craiova nu prezintă simptome şi au o stare generală bună. Pacienţii internaţi la Cluj-Napoca şi Iaşi prezintă stare de sănătate ameliorată faţă de momentul internării, fără febră”, mai arată sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici